Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
780.00 TL
730.08 TL
Kazancınız: 49.92 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici, 3 Adet X 1000 Ml. Orjinal ürün, yeni tarih garantisiyle sizlere sunulmaktadır.

Banyo ve wc temizliği için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Ersağ bahar kokulu banyo wc temizleyicisi, duşakabin, küvet, lavobo, batarya, fayans, mermer gibi alanların temizliği için mükemmel sonuçlar sağlar.

Konsantre formülüyle tasarlanan bu ürün, ekonomik kullanım sağlar.

Kullanımı çok kolaydır. İlk kullanımda, sulandırmadan direkt olarak kullanabilirsiniz. Kullanacağınız alana püskürtün, ovalayarak silin ve durulayın. Temizlik bezi ya da süngerin yeni olmasına özen gösterin. Kullanılan bölüme daha sonra kuru bir bez ile kurulama yaptığınızda, kalıcı bir parlaklık sağlayarak kirlenmeyi geciktirmiş olursunuz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Ersağ

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Marka:


Sık Sorulan Sorular

Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih fiyatı ne kadar ?

Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih fiyatı 730.08 TL olarak öne çıkmaktadır.

Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Ersağ Bahar Kokulu Banyo Wc Temizleyici 3 Adet X 1000 Ml . Orjinal Ürün Yeni Tarih ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.