0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint

999.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Morcadde
Yüksek kaliteye sahip binlerce uygun fiyatlı ürün barındıran  morcadde ' ye hoş...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Babynest, bebeğin rahimde yaşadığı hisleri doğum sonrasıyeni hayatına adapte olmasını sağlar. İlk günlerde ve aylarda oluşan temelendişeleri azaltarak bebeğe güvenli bir alan sunar. Bebek arabaları ve bebekkaryolaları için idealdir. Ayrıca seyahat ederken, misafirlikte veya tatildeher yere götürülebilir, taşınabilir bir yuvadır. Hafif yapısıyla hareket halindeki ve tempolu anneler içinidealdir. Kolayca paketlenebilir ve ev içinde kolayca taşınabilir. %100 pamukkumaştan üretilmiş olup, hipoalerjenik nefes alabilen dolgu malzemesikullanılmıştır. Ürün içeriği: 1 adet Babynest Yatak (0-2 yaş) ; 1 adet Ortapedik Baş Yastık ; Ürün Özellikleri: Babynest yatak kenar iç dolgusu 1. kalite boncuk elyaftır ; Babynest yatak içi süngeri, bebeğin rahatlığı için uygun yumuşaklık ve kalınlığa sahiptir ; Bebeği çevreleyerek güvenli bir uyku sağlar ; Beşikte, karyolada, arabada, oyun parkında veya misafirlikte kullanılabilir ; OEKO-TEX Standard sertifikalı, %100 pamuk kumaştan üretilmiştir ; Yerli üretimdir ve uluslararası geçerliliği kanıtlanmıştır ; Yıkama Talimatı: 30°C'de yıkanmalıdır ; Renklilere özel deterjan kullanılmalıdır ; Dolgulu ürünlerde sıkma programa kullanılmamalıdır ; Düz bir zemine serilerek kurutulmalıdır ; Leke çıkarıcı ve optik deterjan kullanılmamalıdır ; Bebekleriniz için en uygun tekstil ürünlerini sunuyoruz. Tümürünlerimiz %100 pamuklu kumaştan üretilmiştir. Babynest yatak takımı, pusettakımı, nevresim takımı ve muslin takımları gibi çeşitli ürünlerimiz,kaliteleriyle bebeğinizin yaşamını tatlandıracaktır. Morcadde güvencesiylehesaplı fiyatlarla adresinize ulaştırılır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Desen ayakkabı çanta:
Geometrik
Ebat:
50 x 100
Malzeme bebek tekstil :
Pamuk
Marka:
Materyal :
Çarşafsız
Renk :
Mint


Sık Sorulan Sorular

mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint fiyatı ne kadar ?

mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint fiyatı 999.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Babynest Ortopedik Bebek Yatağı, Anne Yanı Bebek Yatağı, Ergonomik Tasarım, Morremix Serisi Mint ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.