POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
22,000.00 TL
20,106.20 TL
Kazancınız: 1,893.80 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Poylin p770 ayarlanabilir manuel hidrolik tuvalet tekerlekli sandalyesi poylin p770 ayarlanabilir manuel hidrolik tuvalet tekerlekli sandalyesi, yürüme zorluğu çeken veya yürüme engeli olan kullanıcıların transferini sağlamakta ve hem tuvalet hem banyo ihtiyaçlarını gidermekte son derece işlevsel bir modeldir. Hem yataktan hem de tekerlekli sandalyeden transferi kolay bir şekilde mümkün kılan poylin p770 hidrolik transfer sandalyesi, hidrolik sistemi sayesinde rahatlıkla yükseltilip alçaltılabilmektedir. 45 cm ve 70 cm arasında ayarlanabilir yüksekliği olan model, her klozete rahatlıkla yanaşabilmektedir. Ayrıca sahip olduğu çıkartılabilir ve kolay temizlenebilir lazımlığı sayesinde kullanıcısının hayatını oldukça kolaylaştırmaktadır. Iç mekan kullanıma oldukça uygun olan poylin p770 hidrolik tuvalet transfer sandalyesi, ergonomik minderi sayesinde oldukça konforludur ve ev içerisinde tekerlekli sandalye yerine de rahatlıkla kullanılabilir. Çelik gövde yapısı sayesinde oldukça dayanıklı olan model, 50 cm olan oturma yeri genişliği sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilebilmektedir. 5" arka ve 3" inç ön tekerleklere sahip olan poylin p770 hidrolik tekerlekli transfer sandalyesi, basit bir şekilde kilitlenebilir tekerlekleri sayesinde kullanımı son derece kolaydır. Katlanabilir refakatçi tutma yerleri sayesinde banyo esnasında da kolaylık sağlayan model 120 kg taşıma kapasitesine sahiptir. poylin p770 hidrolik tekerlekli transfer sandalyesi son derece fonksiyonel bir ürün olmasının yanı sıra, oldukça ekonomik bir transfer sandalyesi olan poylin p770 hidrolik transfer sandalyesi, hidrolik pedallı yükseltme sistemi sayesinde aynı zamanda en pratik modeldir. Gövdesinde toz boya, hidrolik sisteminde ise krom-Nikelaj kaplama kullanılması sayesinde paslanmaya dayanıklı olan model böylece banyoda kullanıma da imkan sunmaktadır. Kullanıcının iç mekanlardaki transferini oldukça kolaylaştırmasının yanı sıra hem konforlu hem de kullanım alanındaki çeşitlilik sayesinde en iyi transfer sandalyesi modellerinden biri olan poylin p770 hidrolik transfer sandalyesi, aynı zamanda benzerlerine göre son derece ekonomik bir transfer sandalyesidir. kısaca poylin p770 hidrolik tekerlekli transfer sandalyesi hidrolik pedallı yükseklik ayar sistemi banyo ve tuvalet kullanımına uygun 45-70 cm arası ayarlanabilir yükseklik 50 cm oturma yeri genişliği 120 kg taşıma kapasitesi kilitlenebilir tekerlekler paslanmaya karşı dayanıklı;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
POYLİN

Sık Sorulan Sorular

POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 fiyatı ne kadar ?

POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 fiyatı 20106.20 TL olarak öne çıkmaktadır.

POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.