Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
79.90 TL
73.19 TL
Kazancınız: 6.71 TL
Stokta
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti, yan aynalarda zorluk çektiğiniz noktalara rahatlıkla ulaşmanızı sağlayan kullanışlı bir üründür. Bu setle güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. İç bükey tasarımı sayesinde maksimum görüş açısı sağlar ve tüm marka ve model araçlara uygundur.

Bu Ayarlanabilir Kör Nokta Ayna Seti, görüş alanınızı genişleterek kör noktaları ortadan kaldırır. Ayrıca ayarlanabilir mekanizması sayesinde farklı açılarda kullanabilir ve güvenli bir şekilde şerit değiştirebilirsiniz. Çift taraflı güçlü bant ile kolayca monte edilebilir ve 2'li set halinde gönderilir.

Paket içeriği:

  • 1 Adet 2'li Set Ayarlanabilir Kör Nokta Ayna Seti

Bu Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti, güvenli sürüşünüzü destekleyen pratik bir üründür. Kör noktaları görebilmeniz ve rahat bir sürüş deneyimi yaşamanız için idealdir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve dayanıklıdır. Siz de bu seti kullanarak aracınızın güvenliğini artırabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Asrın Store
Renk :
KARİŞIK

Sık Sorulan Sorular

Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık fiyatı ne kadar ?

Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık fiyatı 73.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Asrın Store Ayarlanabilir 360 Derece Dönen Kör Nokta Ayna Seti Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.