Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
492.00 TL
450.67 TL
Kazancınız: 41.33 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getiren Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8cm, tüm sofralarınızı göz kamaştırıcı bir hale getirecek. Bu zarif kırmızı renkli tasarım, özellikle dondurma sunumu için mükemmel bir seçenektir, ancak yaratıcılığınıza sınırlama getirmeyen çok yönlü bir parçadır. İşte neden bu ürünü tercih etmelisiniz: Zarif Yarı Ay Tasarımı: Bu ayaklı kase, yarı ay şeklindeki zarif tasarımıyla dikkat çeker. Masanızda veya tezgahınızda benzersiz bir görsel cazibe yaratır. Premium Kalite Malzeme: Ürün, dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir, böylece uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Çeşitli Kullanım Alanları: Sadece dondurma için değil, aynı zamanda meyve, atıştırmalıklar, pasta ve daha fazlası için mükemmel bir seçenektir. İhtiyaçlarınıza uygun olarak kullanabilirsiniz. Hediye Olarak Mükemmel: Bu ayaklı kase, şık ve kullanışlı bir hediye seçeneği sunar. Arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize özel günlerde unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz. Masanızı ve sunumlarınızı şıklaştırmak ve misafirlerinizi etkilemek için Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8cm'yi tercih edin. Bu ürünü hemen sepetinize ekleyin ve şıklığınıza şıklık katın. Ürün Özellikleri: Renk: Kırmızı; Malzeme: Dayanıklı ve Yüksek Kaliteli; Elde yıkanmalıdır. Ürün El yapımıdır

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hacim (Elektronik):
215 cc
Marka:
Materyal (mutfak servis):
Cam
Parça Sayısı :
1
Renk :
Kırmızı


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk fiyatı 450.67 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Ayaklı Kase Dondurmalık Yarım Ay Model 8Cm Kırmızı Renk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.