Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet)

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
210.00 TL
196.56 TL
Kazancınız: 13.44 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Arifoğlu Cajun Seasoning, lezzetli baharatlarla dolu bir lezzet patlaması sunar. Özel karışımıyla, patates, et, balık ve salatalarınıza muhteşem bir tat katar. Bu 600g'lık pet ambalajda sunulan baharat, sofralarınıza doğal ve sağlıklı bir lezzet katmak için ideal bir seçenektir.

Arifoğlu, doğal ve güvenilir lezzetleri sofralara sunmak amacıyla 70 yıl önce yola çıkmıştır. Mısır Çarşısı'nda başlayan bu yolculuk, bugün İstanbul Avcılar'daki modern tesislerinde devam etmektedir. Arifoğlu, yüzlerce çeşit ürünü milyonlarca insana ulaştırarak ticari faaliyetini sürdürmektedir. Baharatlar, bitki çayları, bitkisel yağlar, pekmezler, organik ürünler, soslar, salçalar, macunlar ve doğal kozmetik ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Arifoğlu Cajun Seasoning, patates, et, balık ve salatalarınıza farklı bir tat katmak için mükemmel bir seçenektir. Özel karışımı, damak tadınıza uygun bir lezzet sunar. Baharatlar en sağlıklı biçimde korunarak kaliteli ve güvenilir bir şekilde sofralarınıza ulaşır. Türkiye'de ve dünyada birçok satış noktasında bulunan Arifoğlu ürünleri, milyonlarca kişinin öncelikli tercihi olmuştur.

Bu 600g'lık pet ambalajda sunulan Arifoğlu Cajun Seasoning, pratik kullanım imkanı sunar. Rahatlıkla açılıp kapanabilen kapağı sayesinde baharatınız her zaman taze kalır. Bu baharat ile yemeklerinizi kolayca lezzetlendirebilir, özel tariflerinize farklı bir tat katabilirsiniz.

Arifoğlu, doğal ve kaliteli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmek için ideal bir tercihtir. Siz de Arifoğlu Cajun Seasoning'i deneyerek yemeklerinize farklı bir lezzet katın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Arifoğlu

Sık Sorulan Sorular

Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) fiyatı ne kadar ?

Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) fiyatı 196.56 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arifoğlu Cajun Seasoning - Patetes, Et, Balık, Salata 600G (Pet) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.