mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade

Kazancınız 12%
Yaza Merhaba
89.90 TL
78.75 TL
Kazancınız: 11.15 TL
Stokta
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Araç İçi Fileli Pratik Göz Telefon İçin Yapışkanlı Fileli Ceplik, telefonunuzu içerisine koyabileceğiniz pratik ve şık bir telefon tutucudur. Arabanızda, ofiste veya evinizde kullanabileceğiniz çok amaçlı bir üründür.

Araç İçi Fileli Pratik Göz Filesi elastik yapısıyla istenildiği gibi esnetilebilir. Telefon dışında kalem, para, kart, USB, navigasyon, şarj aleti gibi diğer ürünleri de koyabilirsiniz.

Araç İçi Pratik Telefon Aksesuar Koyma Cebi, 3m bant yardımıyla arabanızın istediğiniz bölümüne kolayca monte edilebilir. Siyah renkte ve şık bir tasarıma sahiptir.

Araç İçi Fileli Pratik Göz Telefon İçin Yapışkanlı Fileli Ceplik'in ölçüleri şu şekildedir:

  • Genişlik: 18 cm
  • Boy: 8 cm
  • File içi Genişlik: 12 cm

Paket İçeriği: 1 Adet Araç İçi Pratik Fileli Ceplik.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
mavitekstil
Renk :
Sade

Sık Sorulan Sorular

mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade fiyatı ne kadar ?

mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade fiyatı 78.75 TL olarak öne çıkmaktadır.

mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mavitekstil Araç Içi Fileli Pratik Göz Telefon Için Yapışkanlı Fileli Ceplik Sade ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.