0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
119.00 TL
103.53 TL
Kazancınız: 15.47 TL
Stokta
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı; Banyo yada mutfağınızı toparlayacak Pratik Raf; 20 cm ön genişliği ve üst üste konma özelliği; Dilerseniz rafları ayrı ayrı da Sepet gibi kullanabilirsiniz.; Mutfakta sebze ve meyve düzenlemek için idealdir.; Banyonuzda deterjan, ve diğer malzemelerinizi düzenler.; Özellikle Lavabo altı ürünlerini düzene koymada yardımcı olur.; Üst üste geçirip katlı olarak kullanabilirsiniz.; Sağlığa zararlı maddeler içermez.; Kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir.; Üst üste konulabilir toplam 2 adet ayrılabilir raf gönderilecektir.; Ürün Boyutları: En 20 cm x Derinlik 29 cm x Yükseklik 15,5 cm.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer fiyatı ne kadar ?

Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer fiyatı 103.53 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Antrasit 2 Katlı Ayrılabilir Banyo Mutfak Rafı | Katlı Düzenleyici Raf Seti Organizer ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.