BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,192.00 TL
1,091.87 TL
Kazancınız: 100.13 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BABYHOPE ALEZLİ VİSCO OYUN YATAĞI VİSCO YATAK (60x120) • 5 Cm Kalınlığında 60Dn Visco Süngerden Mamül • Fermuarlı Yıkanabilir (Mebranlı) Su Geçirmez Dış Kılıf • Su İticili İç Kılıf • Vücut ısısı ve basıncına duyarlı içinde hafıza hücreleri barındıran akıllı yataklar • 60X120 - 70X110cm Ebatlarında * 5 Cm Kalınlığında 60Dn Visco Su?nger+Fermuarlı Yıkanabilir Kılıf ORJİNAL ÜRÜN VİSCO YATAK ÖZELLİKLERİ : Bebeğinizin sağlığı için %100 pamuklu kumaş kullanılmıştır (Alez kullanılmamıştır) Alez sentetiktir havalandırma ve terleme gibi yan etkileri olduğu için KULLANILMAMIŞTIR. VISCO BABYHOPE : Bebeğinizin uyku esnasında beraber hareket ederek bebeğinizin vücudunda gördüğü boşlukları doldurur ve kullanımdan sonra orjinal şeklini alır. ACTIGARD :Sağlığınız için üretilmiş olan bu özel koruma maddesi, görünmez toz bakteri ve mikroplara karşı etkin ve uzun süreli koruma sağlar VISCO :- Doğada bir çok bitkinin salgıladığı ve hava ile karşılaştığında katılaşan sütlü bir bitki özüdür.- Yatak sektöründe Heveabrasiliensiz isimli bir ağacın öz sütüdür.- Bu lateks köpüğünde milyonlarca hava kabarcığı oluşturduğundan kendi kendine havalandırma sağlamaktadır. - Vücut ısısına duyarlılığı sayesinde kolayca vücut şeklini alabilen açık hücre (memory foam) teknolojisiyle üretilmiştir. - Vücudun her noktasını destekler ve rahat bir uyku sağlar. - Omurgaya binen yükü ve basıncı azaltmak için geliştirilmiştir. Bebeğinizin uyku esnasında istem dışı hareketlerini azaltır. - Bebeğinizin vücuduna uyguladığı basıncı azaltarak kan dolaşımını düzenler ve olası rahatsızlıkları engeller. 60x120 ve 70x110 Ebatlarında iki çeşit ürün 5 Cm Kalınlığında 60Dn Visco Su?nger+Fermuarlı Yıkanabilir Kılıf

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
BabyHope
Model:
Katlanabilir
Renk :
Krem
Yaş Grubu (anne - bebek):
Çocuk

Sık Sorulan Sorular

BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem fiyatı ne kadar ?

BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem fiyatı 1091.87 TL olarak öne çıkmaktadır.

BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, BabyHope Alezli Visco Oyun Parkı Yatağı 60X120 Visco Yatak Krem ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.