WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad

Yaza Merhaba
367.00 TL
219.91 TL
Kazancınız: 147.09 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

WANDA NARA COSMETİCS AKTİF KÖMÜR GÖZENEK TEMİZLEYİCİCİLT MASAJI PEELİNG MASAJ ELDİVENİ 1 AD ÜRÜN AÇIKLAMA; • Aktif kömür tozu içeren masaj eldivenicildinize masaj yaparak temizler. • Peelingin ve masajın yoğunluğunu kendiihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. • Ayrıca ciltteki sebumu azaltmayayardımcı olur. • Gözenekleri temizler. • Materyal: %65 Poliamid, %35 Polyester KULLANIMVE TEMİZLİK; • Masajdan sonra ılık suyla durulayın ve kurumaya bırakın. Mesafeli sözleşmeler gereği 15-/1-ç maddesi gereğincesağlık ve hijyen açısından satın aldığınız ürünün tesliminden sonra ambalaj,mühür, bant, paket koruyucu gibi unsurları açılmış olan ürünlerin iadesi,sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmelerdenilerek, bu tür mal ve ürünlerin iadesi mümkün olmadığı belirlenmiştir.Tüketici kanununa göre kozmetik ürünlerinde belirtilen hijyenik ambalaj, kilit,mühür vb. unsurların açılmış olmaları durumunda tüketicilerin cayma haklarınıkullanamayacakları belirlenmiştir. NOT: Ürün yanında Hediye olarak 1 ad 100 ml masaj yağı gönderilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
WANDA NARA COSMETİCS

Sık Sorulan Sorular

WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad fiyatı ne kadar ?

WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad fiyatı 219.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, WANDA NARA COSMETİCS Gözenek Temizleyici Cilt Masajı Peeling Aktif Kömür Masaj Eldiveni 1 Ad ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.