0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası

1,499.90 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası, 1 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmıştır. Bu çocuk oyun ve aktivite masası, Montessori metodu ile uyumludur ve benzersiz kalite ve şık görünüm sunar.

Malzeme: Ceviz MDF ve Orta Yoğunluklu Sunta

Masa Ölçüleri: 79x45x45cm - 31x18x18 İnç

Sandalye Ölçüleri: 33x23x45cm - 13x9x18 İnç

Ağırlık: 9kg

Ürün, kolayca monte edilebilir bir şekilde, demonte olarak gönderilmektedir. Etkinlik masası özenle paketlenip tarafınıza gönderilir. Lütfen unutmayın ki, bu ürün özel olarak çocuklar için tasarlanmıştır ve yetişkinlerin kullanımı için tavsiye edilmez.

Basit bir silme işlemi ile temizlenebilen yüzeyi sayesinde, çocuklarınızın okula hazırlık süreçlerini tamamlamasına ve çeşitli aktivitelere katılmasına yardımcı olacaktır.

DİKKAT: Ürünler hasarlı olarak teslim edilirse, lütfen ilgili kargo şubesine tutanak tutturunuz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Mashotrend

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Ahşap
Renk :
Ahşap
Yaş:
1+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası fiyatı ne kadar ?

Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası fiyatı 1499.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Mashotrend Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye Aktivite Masası Çocuk Ders Masası ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.