Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz

Kazancınız 28%
Yaza Merhaba
249.90 TL
183.19 TL
Kazancınız: 66.71 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60, mutfakta kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. %100 pamuk malzemeden yapılmıştır ve yüksek su emici özelliği sayesinde hızlıca kurulama yapabilirsiniz. Paket içeriğinde 6 adet nakışlı / işlemeli mutfak havlusu bulunmaktadır, bu sayede mutfakta her an kullanıma hazır bir havlunuz olacaktır.

  • Parça Sayısı: 6 adet
  • Desen: Nakışlı / İşlemeli
  • Ebat: 40 x 60 cm

Bu mutfak havluları, özenli bir şekilde tasarlanmış olup mutfağınıza şık bir görünüm kazandıracaktır. Ayrıca, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilir ve yıkayabilirsiniz. Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60, mutfakta kullanım için ideal bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Desen:
Nakışlı / İşlemeli
Havlu Tipi:
El Havlusu
Marka:
Evanora
Materyal :
Pamuklu
Ölçüler :
40 x 60
Parça Sayısı:
6
Renk :
Mor-Beyaz

Sık Sorulan Sorular

Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz fiyatı ne kadar ?

Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz fiyatı 183.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evanora Adelina Kitchen Lavanta Set 6 Adet Pamuklu Nakışlı Desenli Mutfak Havlusu Kurulama Bezi 40 X 60 Mor-Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.