0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem

Kazancınız 25%
399.00 TL
299.00 TL
Kazancınız: 100.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

ÜRÜN BİRİM FİYATTIR 3D gözler Balıkçılık severler için mükemmel bir araç olun. Renkli Vücut balık yakalamayı kolaylaştırabilir. Gerçekçi Ve suda hızlı hareket. Luring mükemmel görsel etkisi Balık. Renk: 10 renk Uzunluk: 8.5cm Ağırlık: 7.2g Ürün Malzeme: plastik Gözler: 3D gözler Ambalaj: OPP torba 7. Daha güçlü bisiklik halkalar: çift daire güçlendirmek çekme direnci arttı. 8. Simülasyon balık derisi (lazer): simülasyon balık cildinin tasarımı, büyük balıkları daha çekici hale getirir. 9. Popüler şirketler tarafından yapılan popüler maliyet tasarrufu yapıştırma aksine. Bearking detaylı, zaman yoğun bir süreç kullanır. 10. Kenar bitirme ve hassas çapak alma işlemi lures pürüzlü çiftli alanı pürüzsüz bir yüzeye azaltır. 11. Yapışmanın bütünlüğünü test etmek için, lures su test edilir, yaklaşık 20 saniye boyunca 70 dereceyi aşan sıcak suya daldırılır

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla hepsiofis

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ağırlık:
5 Gr
Beden :
Tek Ebat
Marka:
Renk :
Sarı
Set:
2'li


Sık Sorulan Sorular

hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem fiyatı ne kadar ?

hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem fiyatı 299.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, hepsiofis 8Gr Rapala Kurşun Arkası Pembe Sırt 8.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.