Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik

Yaza Merhaba
1,999.00 TL
1,822.84 TL
Kazancınız: 176.16 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey ; 6 kişilik çatal kaşık bıçak takımı ; Makarna maşası ; Salata maşası ; Pasta Maşası ; Izgara Maşası ; Kaşıklık ; Uzun peynir rendesi ; Çift taraflı rende ; Sos tavası ; Julyen Soyacak ; Rulet ; Düz soyacak ; Yan soyacak ; Oyacaklı soyacak ; 6 adet meyve bıçağı ; Silikon mat ; Sarımsak ezici ; Yağdanlık tıpası ; Çaydanlık süzgeci ; 6 adet baharat küreği ; 3 adet bal kaşığı ; Şeker Maşası ; Limon Maşası ; El rendesi ; Dondurma kaşığı ; Börek fırçası ; Lavabo süzgeci ; Tutma kollu ezici ; Servis Kepçesi ; Servis Spatulası ; Servis Kevgiri ; Servis Kaşığı ; Servis Çatalı ; Spiral Çırpıcı ; Basmalı Çırpıcı ; Tel Çırpıcı ; Servis Kaşığı ; Sos Kepçesi ; Lokma Kaşığı ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Homerest

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Paslanmaz Çelik
Parça Sayısı :
50-100
Renk :
ÇELİK


Sık Sorulan Sorular

Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik fiyatı ne kadar ?

Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik fiyatı 1822.84 TL olarak öne çıkmaktadır.

Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Homerest 86 Adet Çatal Kaşık Bıçak Yemek Takımı, Özel Günlük Ve Gündelik Yemek Takımı, Çeyizin Için Her Şey Çelik ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.