Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
4,999.00 TL
3,983.80 TL
Kazancınız: 1,015.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı, dayanıklı ve kullanışlı bir seçenektir. Bulaşık makinelerinde 100 C sıcaklığa kadar yıkanabilir, bu da temizliğini kolaylaştırır. Standart bulaşık makinesi deterjanları ile kullanılabilir ve asit oranı yüksek sıvılarda bekletilmemelidir (H2S04, HCI vb.).

Bu tabak, -20 derece ile 100 derece arasındaki sıcaklık aralığında kullanılabilir. Bu aralığın dışındaki ortamlarda bulundurulmaması gerekmektedir. Tabak kırılmaya ve darbeye dayanıklıdır, bu da uzun ömürlü bir ürün olduğunu gösterir.

Tabak, mikrodalga fırında kullanılamaz ve ateşle direkt teması engellenmelidir. Ayrıca porselen değildir, ancak sağlamlığı ve uzun ömrü ile porselene benzer bir görünüm sunar.

80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı, 40 x 28 cm boyutlarına sahiptir. Bu boyutlar, yemek servisi için idealdir ve tabağın geniş yüzeyi, yiyecekleri rahatlıkla yerleştirmenizi sağlar. Ayrıca bölmeli tasarımı sayesinde farklı yiyecekleri ayrı bölümlerde sunabilirsiniz.

Bu tabak, profesyonel bir yemekhane ortamında veya evde büyük bir aileye hizmet etmek için mükemmel bir seçenektir. Dayanıklı malzemesi ve işlevsel tasarımıyla uzun süreli kullanım için uygundur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Plastik
Renk :
Beyaz


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz fiyatı ne kadar ?

Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz fiyatı 3983.80 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 80 Adet Polikarbon Kırılmaz Tabldot Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 40 X 28 Cm Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.