Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz

Kazancınız 27%
Yaza Merhaba
879.89 TL
646.90 TL
Kazancınız: 232.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter 60x80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Hafif tasarımı sayesinde 60x80 Kamp Masası, kolayca taşınabilir ve depolanabilir. ; Kamp alanına veya piknik alanına rahatlıkla taşıyabilirsiniz. ; Ayrıca, katlanabilir özelliği sayesinde az yer kaplar. ; 60x80 ölçüleri, yeterli alan sağlar ve yiyeceklerinizi, içeceklerinizi, oyunları veya diğer eşyalarınızı koymak için idealdir. ; Aileniz veya arkadaşlarınızla keyifli bir yemek veya oyun masası olarak kullanabilirsiniz. ; Bu kamp masası, sadece kamp veya piknikler için değil, aynı zamanda bahçede, balkonda, plajda veya herhangi bir açık hava etkinliğinde kullanım için uygundur. Her türlü macerada size pratik bir çözüm sunar. ; Tedarikcenter 60x80 Kamp Masası, dayanıklı yapısı ve taşınabilirliğiyle size rahatlık ve kullanışlılık sağlar. ; Ürün Ölçüleri: ; Genişlik: 80 cm. ; Derinlik: 60 cm. ; Yükseklik: 65 cm.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal :
Suntalam
Renk :
Beyaz


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz fiyatı 646.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter 60X80 Katlanır Kamp Masası Katlanabilir Balkon Piknik Çalışma Masası Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.