Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam

Kazancınız 19%
Yaza Merhaba
1,099.89 TL
895.65 TL
Kazancınız: 204.24 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam Bu çok amaçlı kitaplık, işlevselliği ve estetiği bir araya getiriyor. ; Çok amaçlı kitaplık, evin herhangi bir odasında kullanılabilir. ; 5 raflı kitaplık, evinizin herhangi bir odasına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Statik boya ile boyanmıştır. ; Raflar için 18 mm Suntalam kullanılmıştır. ; 20x20 metal profil kullanılmıştır. Ürün Ölçüleri Genişlik: 60 ; Yükseklik: 150 cm ; Derinlik: 28 cm ; Raf Yüksekliği: 34 cm ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Malzeme (mobilya):
Suntalam
Marka:
Ölçüler:
60 cm
Renk :
ATLANTİK ÇAM
Tarz (mobilya):
Klasik


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam fiyatı 895.65 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter 5 Raflı Metal Kitaplık Modern Kitaplık Ofis Rafı Çok Amaçlı Metal Raf - Atlantik Çam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.