Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar

Yaza Merhaba
69.90 TL
64.03 TL
Kazancınız: 5.87 TL
Stokta
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar, bisikletinizin güvenliğini artırmak için ideal bir seçenektir. Bu kırmızı bisiklet arka stop lambası, trafikteki diğer sürücülerin sizin varlığınızı fark etmesini sağlar ve kazaları önlemeye yardımcı olur.

Bu arka stop ikaz lambası 5 adet LED ışık ile donatılmıştır ve 7 farklı modda yanabilir. Sabit ışık modunda çalıştırabilir veya yanıp sönen modları tercih edebilirsiniz. Bu farklı ışık modları, gece veya düşük ışık koşullarında daha iyi görünmenizi sağlar.

Bu bisiklet arka stop lambası, dağ bisikleti yarışları veya sürüşleri için idealdir. Işıkların dayanıklı ve su geçirmez malzemelerden yapıldığından emin olabilirsiniz. Bu, lambanın zorlu koşullarda bile dayanıklı kalmasını sağlar.

Bu bisiklet aksesuarı kolayca takılıp çıkarılabilir. Bisikletinizin arkasındaki koltuğa veya bisiklet çantasına kolayca takabilirsiniz. Aynı zamanda hafif ve taşıması kolay olduğu için seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabilirsiniz.

Bu bisiklet arka stop lambası, şarj edilebilir bir pil ile çalışır. USB kablosu ile kolayca şarj edebilirsiniz. Tam şarj ile uzun süre kullanım sağlar ve enerji tasarrufu yapmanızı sağlar.

Güvenliğiniz ve görünürlüğünüz için bu 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuarını tercih edebilirsiniz. Bisiklet sürerken güvende olmanızı sağlayacak ve diğer sürücülerin sizi fark etmesine yardımcı olacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Zeyd Ticaret
Renk :
Kırmızı

Sık Sorulan Sorular

Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar fiyatı ne kadar ?

Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar fiyatı 64.03 TL olarak öne çıkmaktadır.

Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Zeyd Ticaret 5 Ledli Kırmızı Bisiklet Arka Stop Ikaz Lambası 7 Modlu Led Işık Dağ Bisiklet Yarış Aksesuar ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.