0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart

2,539.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

* pelüş ve welsoft kumaştan imal edilmiştir. * polyester dikiş ipi kullanılmaktadır. * dolgu malzemesi olarak silikonlu boncuk elyaf kullanılmıştır. * içerisindeki elyafın yıkanırken dağılmaması için özel dikiş yapılmıştır. * ce standartlarına uygundur. * en71 avrupa oyuncak güvenlik testlerinden geçmiştir. * kanserojen azo boyası kesinlikle kullanılmamıştır. * 2 (iki) yaş ve üzeri ebeveyn kontrolünde kullanılması tavsiye edilir. *sağlığa zarar vermeyen yumuşacık ve kaliteli pelüş malzemeden üretilmiştir. *göz kısımlarında kaliteli plastik kullanılmıştır. *ürünlerimiz de renk tonu, nakış ve baskı değişiklik gösterebilir. *tahta kısımlar küflenmez, bozulmaz. *at boynuzu renk ve baskıda farklılık gösterebilir. *kolay kurulum broşürü ile birlikte gönderilmektedir. Kullanım: Açık aleve 30 cm’den fazla yaklaştırılmamalıdır.30 dereceden yüksek sıcaklıkta yıkanmamalıdır ve ütülenmemelidir. Kirlenen ürünü 30º c de doğal sabun ile ya da hassas yıkamada çamaşır makinesinde temizleyebilirsiniz. Önemli not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır. 8681516350630

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla MCM GROUP

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
standart
Yaş Grubu (anne - bebek):
3+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart fiyatı ne kadar ?

MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart fiyatı 2539.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MCM GROUP 3506 Kh Tobby Sallanan At 65Cm Kahverengi Pedallı Araçlar Standart ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.