caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli

Kazancınız 21%
Yaza Merhaba
459.90 TL
366.31 TL
Kazancınız: 93.59 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen - Pembe Yeni Nesil Şarjlı 3 Renk Işıklı Şarjlı Makyaj Aynası Işık Renkleri: -Beyaz -Günışığı -Sarı Yerden Yukarı Toplam Uzunluk 26cm Ayna Uzunluğu 15cm Ayna genişliği 11.5cm Ayna Bölgesinin Alt kısmındaki Dokunmatik Düğme ile Işığı Açıp Kapatabilir ve Renk Geçişleri yapabilirsiniz. Kurulumu Çok basittir Bir kaç parçayı birleştirmeniz yetecektir. Şık Tasarımı ve Işıklı Görsel Şöleni ile Masanıza Şıklık Katacaktır. Parçaları Birleştirilebilir Olması Sayesinde, Tekrar Kutusuna Koyup Taşıyabilirsiniz. Paket İçeriği: -Ayna -USB Şarj Kablosu ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla caddeoutlet

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Boy (Ayna):
26
Çeşit:
LED Işıklı Ayna
Marka:
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Cam
Parça Sayısı (ev yşam):
3 Parça
Renk :
Beyaz
Şekil (mobilya):
Dikdörtgen


Sık Sorulan Sorular

caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli fiyatı ne kadar ?

caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli fiyatı 366.31 TL olarak öne çıkmaktadır.

caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, caddeoutlet 3 Renk Ledli Taşınabilir Masaüstü Şarjlı Işıklı Makyaj Aynası 90 Derece Açı Dikdörtgen Beyaz Ledli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.