Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil

Kazancınız 24%
Yaza Merhaba
4,729.89 TL
3,650.31 TL
Kazancınız: 1,079.58 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Deppocenter GRANİT GÖLGELİKLİ SALINCAK 3 KİŞİLİK ; Salıncak Ölçüleri ; ; Gövde: 38x1,0mm yuvarlak ; Kollar: 25x1,0mm yuvarlak ; Oturma Kısmı: 20x30x1,0 mm kare profil ; Tente Ölçüleri ; ; Tente Ebatları: 170x110 cm ; Salıncak Yerden Yükseklik: 50 cm ; Oturum Alanı: 128x45 cm ; ; Sırt Dayama Alanı: 155x45 cm ; ; Salıncak Ayakları Arası Mesafe: 184x115 cm ; Ürün Özellikleri ; ; Piknik alanlarında, sitenizde, balkonunuzda, bahçenizde kullanım imkanı sağlar. ; Şık, rahat, dayanıklı ve ergonomik yapısı ile uzun ömürlüdür. ; Kolay kurulum sayesinde her hangi bir alet kullanılmadan yapılabilir. ; Ürün ile birlikte gönderilen salıncak minderi yeşil-beyaz çizgilidir. ; Fermuarlı minder ve yastık kılıfı yıkanabilir. ; Sırt dayama ve oturma alanı 1. Sınıf, 5 cm blok süngerden yapılmıştır. ; Metal profil sağlam ve dayanıklı yapıda olup elektrostatik fırın boya kullanılmıştır. ; Çizilmeye ve paslanmaya karşı dayanıklıdır. ; Tamamen metal gövdeye sahiptir. ; Paket Ölçüsü: 173x55x19 cm ; Ağırlık: 37 kg ; Kolay Kurulum ; Demonte (Montajı Yapılmamış) ; Kurulum Kılavuzu ve Tüm Ekipmanları İle Birlikte Gelecektir. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Body-GYM

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Marka:
Materyal (Mobilya):
Metal
Ölçüler:
128 x 40
Renk :
YEŞİL


Sık Sorulan Sorular

Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil fiyatı ne kadar ?

Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil fiyatı 3650.31 TL olarak öne çıkmaktadır.

Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Body-GYM 3 Kişilik Teras Bahçe Gölgelikli Salıncak Balkon Salıncağı Dış Mekan Salıncağı Yeşil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.