Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
119.00 TL
94.83 TL
Kazancınız: 24.17 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kademeli Dokunmatik Silikon Lavabo Tıkacı Mutfak ve banyo lavabolarında kullanabileceğiniz 2 kademeli lavabo tıkacı. Tek dokunuş ile lavabo giderini kolayca tıkayabilir ya da açabilirsiniz. Küvet, banyo, lavabo giderlerinin tıkanması engeller. Dökülen saçların küveti tıkamasını engeller. Tüm Standart banyo mutfak giderleri için tam uyumludur. Ürün Renkleri: Hepsi bir birinden şık pembe, gri, beyaz, mavi, yeşil. Ürün stok durumuna göre karışık renk olarak gönderilecektir. Paket İçeriği: 3 Adet 2 Kademeli Dokunmatik Silikon Lavabo Tıkacı

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal :
Plastik
Renk :
Renkli


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli fiyatı ne kadar ?

Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli fiyatı 94.83 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo (3 Adet) Kademeli Dokunmatik Lavabo Tıkacı Silikon Lavabo Gider Tıpası Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.