Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
299.00 TL
238.28 TL
Kazancınız: 60.72 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ev İşyeri Ofis Restaurant kullanımı için uygundur; Paslanmaz Yapıdadır; Ürün Çapı: 10 cm; Ürün Yüksekliği: 3 cm; Bu siyah küllük, izgara kapaklı bir tasarıma sahiptir ve yuvarlak bir şekle sahiptir. Siyah renkli bir tasarıma sahip olan bu küllük, hem evde hem de işyerinde, ofiste veya restoran gibi mekanlarda kullanım için uygundur. Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir, bu da ürünün dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü açısından avantaj sağlar. Ürünün çapı 10 cm olarak tasarlanmıştır, yüksekliği ise 3 cm'dir. Bu boyutlar, kullanım kolaylığı ve taşınabilirlik sağlamak amacıyla dikkatlice seçilmiştir. İzgara kapaklı tasarım, küllüğün içerisine düşen kül ve izmaritleri kapatma özelliği sunar, böylece çevredeki duman ve koku yayılmasını engeller. Bu siyah küllük, şık ve modern bir görünüm sunarak mekanınıza estetik bir katkı sağlayabilirken, aynı zamanda pratik bir çözüm sunar. Kül tabağı olarak kullanarak sigara izmaritlerini veya diğer külleri düzenli bir şekilde toplayabilir, çevre düzeninizi koruyabilirsiniz. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Metal
Ölçü:
10 x 10
Renk :
SİYAH
Şekil (mobilya):
Yuvarlak


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük fiyatı ne kadar ?

Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük fiyatı 238.28 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo ( 3 Adet) Izgara Kapaklı Siyah Küllük Kül Tabağı Yuvarlak | Siyah Küllük ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.