star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti

Kazancınız 50%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
355.95 TL
206.53 TL
Kazancınız: 149.42 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı Ürün Özelikleri: Bıçak bileme aleti, dayanıklı abs plastikten hazırlanmış, güçlü, dayanıklı ve uzun süre dayanacak şekilde tasarlandı Kullanımı kolay: Ister sağ elini ister sol elini kullan, Ergonomik tutma sapı bıçaklarınızı saniyeler içinde eski haline getirmeni sağlar! Her ev için ideal 3 aşamalı taşlama işlemi Maksimum tutuş için ergonomik olarak rahat tutma yeri Hızlı ve çok verimli: Bıçağınızı birkaç saniye içinde keskinleştirin. Bıçak bileyicinin uzun süreli kullanımı için dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemeler Ergonomik şekilli tutamak ve kaymaz tasarım, bileyicinin kullanımını çok rahat hale getirir Küçük, kompakt ve çok fazla yer kaplamaz. Künt bıçaklarınızı keskinleştirmek için bıçağı bıçak bileyicinin üzerinden sadece 3-4 kez çekin Elinizde taşınabilir taşlarla değerli bıçaklarınıza artık zarar vermeyin Hızlı, etkili bileme için bıçağı her bir yuvaya yerleştirin ve bıçağı birkaç kez yavaşça çekin. El bıçak bileme aleti 3 aşamalı bıçak aksesuar bileme aracı 3 adımlı bıçak bileme aparatı Inanılmaz 3 yuvalı sistemimizle bıçak bileme sanatında devrim yaratıyoruz! 1.Elmas bileme çubuğu, 2.Yuva v şeklini düzeltmek için keskinleşmeden önce hasarlı bıçakları onarır Son olarak, 3.Yuva temiz bir bileyici için ince ayarlar. Kullanımı kolay: Ister sağ ister sol elinizi kullanın, ergonomik sap pişirme bıçaklarınızı saniyeler içinde geri getirmenizi sağlar! Bıçağı yuvaların her birine yerleştirin ve hızlı ve etkili bir keskinleştirme için bıçağı birkaç kez yavaşça çekin. Mutfağınızda değerlendirebileceğiniz her nevi bıçak, makas, satır gibi kesici aletlerinizi bileyebilirsiniz. Ergonomik sap yapısı sayesinde elinizden kaymaz. Temiz kullanıldığında bakımı yapıldığında uzun süre kullanılabilir. Abs plastikten üretilmiş, güçlü, dayanıklı ve bir ömür boyu dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir bıçaklar bileme sonrası yeni gibi çalışacaktır. Renk:Siyah. Boyutlar: 21cm x 5cm x 6cm Malzeme: Yüksek kaliteli abs plastik Ürün ağırlığı: 250 gr. Ürün İçeriği; 2 adet Bıçak Bileyici Profesyonel 3 Açılı Elmas Seramik Tungsten Çelik El Bıçakları Bileme

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla star global

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Parça Sayısı :
Çoklu


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti fiyatı ne kadar ?

star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti fiyatı 206.53 TL olarak öne çıkmaktadır.

star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, star global 3 Açılı Elmas El Bıçakları Bileme Aparatı Ergonomik Saplı 2 Adet Profesyonel Bıçak Bileme Aleti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.