HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle

Kazancınız 28%
Yaza Merhaba
162.00 TL
118.06 TL
Kazancınız: 43.94 TL
Stokta
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

2024 Yılbaşı 1adet Beyaz Şamdan Mumu-kar Taneli Premium Kış Serisi, özel tasarımıyla kışın serin havasına sıcak bir dokunuş katıyor. Kullanımı oldukça kolay olan bu şamdan mumu, evinize ve iş yerinize şık bir hava katıyor.

  • Ebatları: 2,2x25 cm
  • 100% kaliteli pamuk fitil ve 100% kaliteli parafin wax kullanılmıştır.
  • Dumansız ve issizdir. Ayrıca akıtmaz özelliği sayesinde kullanımı oldukça rahattır.
  • Kullanım şekline ve kullanılan alana göre +/- 9 saat yanma süresine sahiptir.
  • 1. sınıf koku yapmayan parafin malzemeden üretilmiştir.
  • İçerisinde 1 adet şamdan mumu bulunmaktadır.
  • Not: Yanar vaziyette olan mumun durumunu belirli aralıklarla kontrol ediniz. Ateş ile teması sonucu aktif olduğu için çocuklardan uzak tutunuz.

2024 Yılbaşı 1adet Beyaz Şamdan Mumu-kar Taneli Premium Kış Serisi, kokusuz özelliği ile de büyük bir avantaj sağlıyor. Paket içerisindeki şamdan mumu beyaz renkte ve kar taneli desende olup, ışığı yansıtmasıyla oldukça şık bir görünüme sahiptir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
HS DEKO TASARIM
Ölçü:
25
Özellik:
Kokusuz
Parça Sayısı (ev yşam):
1
Renk :
Beyaz

Sık Sorulan Sorular

HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle fiyatı ne kadar ?

HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle fiyatı 118.06 TL olarak öne çıkmaktadır.

HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, HS DEKO TASARIM 2024 Yılbaşı 1Adet Beyaz Şamdan Mumu-Kar Taneli Premium Kış Serisi - Christmas Candlestick Candle ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.