Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,455.92 TL
1,291.40 TL
Kazancınız: 164.52 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Winex 2023 Watch SK4 Ultimate, güçlü spor ergonomik tasarımı ile dikkat çeker. Barometre ve basınç ölçer özelliği ile birlikte Sesli Asistan yönetimini kullanarak Facebook, WhatsApp, WeChat, Instagram, SMS, Gmail, Twitter ve diğer uygulamaların anlık bildirimlerini takip etmenize olanak sağlar. Ayrıca hesap makinesi, otomatik saat ve zaman dilimi eşleşmesi, kronometre, QR kod telefon bağlantısı, kalori hesaplama, uyku takip, basınç takip, nefes diyafram çalışma, nabız takip, sesli görüşme, rehber ekleme, ayarlar, dil seçenekleri, müzik kontrol ve erişimi, harita sen ben takip uygulaması ile çalışabilir. Kan şekeri takibi, nefes hızı takibi, video oynatma kontrol, tansiyon ölçümü, hava durumu takibi, spor modları 14 ana kategoride, QR kod kartvizit, kandaki oksijen ölçümü, ekran parlaklık ayarı, zamanlayıcı, NFC ödeme tanımlama, sağlık kontrol bildirimi, ilaç kullanma takibi, uzun süre oturma takibi ve uyarı gibi sağlık takibi ile ilgili özelliklere de sahip olan gümüş renkli Winex 2023 Watch SK4 Ultimate akıllı saati, Android uygulama, İOS uygulama ve HarmonyOs uygulaması gibi üç farklı uygulama ile kullanabilirsiniz. Ayrıca binlerce indirilebilen saat kadranı, bileklik kaldırıldığında otomatik ekran uyanması, ekrana uygulama ekleme ve çok daha fazla özelliğe değişik kullanım alanlarında kullanabilirsiniz. Yazılım güncellemesi ve fotoğraf çekme erişimi, cüzdan, sağlık hatırlatmaları, alarm, favori rehber ekleme, uygulama yükleme (izin verilen), bildirim ayarları, cihazı bul, adım takip, mesafe ölçümü, kalori tüketimi, şarj durumu, egzersiz planlama, adet döngüsü hesaplama, aktivite yönetimi, tükenmişlik vücut ölçümü, solunum hızı, SpO2 ölçümü, ağırlık takibi, spor rekoru takibi, egzersiz takip, kablosuz şarj etme özelliği, suya ve sıçramalara karşı dayanıklı özellikleri ile dikkat çeker. Kutu içeriği ise, 1 adet Kablosuz Şarj pad, 2 adet yedek akıllı saat kordonu ve 1 adet Winex 2023 Watch SK4 Android İOs HarmonyOs Uyumlu Akıllı Saat olarak gelir.

  • Kordon Renk: Gümüş
  • Kasa Renk: Gümüş
  • Garanti Tipi: İthalatçı Garantili

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Winex Mobile

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android + iOS
Kasa Renk:
Gümüş
Kordon Renk:
Gümüş
Marka:
Renk :
Gümüş


Sık Sorulan Sorular

Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş fiyatı ne kadar ?

Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş fiyatı 1291.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Winex Mobile Winex 2023 Watch Sk4 Ultimate Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.