Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,491.13 TL
1,322.63 TL
Kazancınız: 168.50 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Winex 2023 Watch GT3 Pro, güçlü spor ergonomik tasarımı ile gümüş renkte bir akıllı saat tir. Bu saat, sesli asistan özellikli yönetimi sayesinde kullanıcılarına kolaylık sağlar. Facebook, Whatsapp, WeChat, İnstagram, SMS, Gmail, Twitter ve diğerleri dahil olmak üzere anlık bildirimleri takip etme özelliği de mevcuttur. Bunun yanı sıra hesap makinesi, kronometre, QR kodlu telefon bağlantısı, kalori hesaplama, uyku takibi, basınç takibi, nefes diyafram çalışma, nabız takibi, sesli görüşme, rehber ekleme, ayarlar, dil seçenekleri, müzik kontrol ve erişimi, harita ile sen ben takip uygulaması, kan şekeri takibi, nefes hızı takibi, video oynatma kontrolü, tansiyon ölçümü ve hava durumu takibi gibi birçok özelliği de bünyesinde barındırır.

Winex 2023 Watch GT3 Pro, 14 ana kategoride spor modları, QR kodlu kartvizit, kandaki oksijen ölçümü, ekran parlaklık ayarı, zamanlayıcı, NFC ödeme tanımlama, sağlık kontrol bildirimi, ilaç kullanma takibi, uzun süre oturma takibi ve uyarısı, tam ekran dokunmatik kontrol, Android, İOS ve HarmonyOs uygulama desteği, yüzlerce indirilebilir saat kadranı, sesli telefon görüşmesi, bileklik kaldırıldığında otomatik olarak açılan ekran, ekrana uygulama ekleme ve daha birçok özellikleri içerir. Ayrıca yazılım güncelleme, fotoğraf çekme erişimi, cüzdan, sağlık hatırlatmaları, alarm, favori rehber ekleme, uygulama yükleme (izin verilen), bildirim ayarları, cihazı bulma, adım takibi, mesafe ölçümü, kalori tüketimi, şarj durumu, egzersiz planlama, adet döngüsü hesaplama, aktivite yönetimi, tükenmişlik vücut ölçümü, solunum hızı, SpO2 ölçümü, ağırlık takibi, spor rekoru takibi ve egzersiz takibi gibi özellikleri de mevcuttur.

Kutu içeriği: 1 adet kablosuz şarj ped, 1 adet yedek akıllı saat kordonu, 1 adet Winex 2023 Watch GT3 Pro Android, İOS ve HarmonyOs uyumlu akıllı saat.

Winex 2023 Watch GT3 Pro, sıçramalara ve toza karşı dayanıklıdır. Ayrıca ithalatçı garantisi desteği ile birlikte gelmektedir.

  • Kasa Rengi: Gümüş
  • Kordon Rengi: Gümüş
  • Garanti Tipi: İthalatçı Garantili

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Winex Mobile

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android + iOS
Kasa Renk:
Gümüş
Kordon Renk:
Gümüş
Marka:
Renk :
Gümüş


Sık Sorulan Sorular

Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş fiyatı ne kadar ?

Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş fiyatı 1322.63 TL olarak öne çıkmaktadır.

Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Winex Mobile Winex 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.