schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,578.80 TL
1,400.40 TL
Kazancınız: 178.40 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

ScHitec 2023 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android İos Uyumlu Akıllı Saat, beyaz renkli kordonu ile şık bir tasarıma sahiptir. Garanti tipi olarak ithalatçı garantili seçeneği vardır. Rose gold renkli kasası ile dikkat çeken akıllı saat, 2.05 inç geniş IPS ekranı ile yüksek yenileme özelliği sunar.

  • Kordon Rengi: Beyaz
  • Garanti Tipi: İthalatçı Garantili
  • Kasa Renk: Rose Gold

2023 model akıllı saat, ateş ölçen, spor aktivitelerini takip edebilen ve sağlık durumunu gerçek zamanlı olarak yönetebilen birçok özellik sunar. Kalp atış hızı monitörü, SPO2 kan oksijen monitörü, uyku monitörü, multisport modları gibi çeşitli özellikleri ile bluetooth aramasını destekler.

45*38*11.5 mm ölçüleri ve yaklaşık 50g ağırlığındaki akıllı saat, çinko alaşımlı gövdesi ve silikon kayışı ile dayanıklı bir yapıya sahiptir. Arka tarafta manyetik kontaklar ve bir kalp atış hızı sensörü yer alır.

2.5D camla kavisli 2.05 inç büyük IPS dokunmatik ekrana sahip olan akıllı saat, 420*485 piksel çözünürlük sunar. Ayrıca 50'den fazla saat yüzü ile siyah ve gümüş renk seçenekleri mevcuttur. Sıçramalara ve toza karşı dayanıklıdır.

24 saat boyunca kalp atış hızınız hakkında veri toplayan bir kalp atış hızı sensörüne, eksiksiz uyku monitörüne ve bir pedometreye sahiptir. Günlük kalori yakımınızı kontrol etmenize ve tahmin etmenize yardımcı olur. Telefonunuzu kullanarak doğrudan arama yapmanızı sağlayan bir hoparlör ve mikrofon da özellikleri arasındadır.

Ek özellikleri arasında kan oksijen monitörü, kan basıncı monitörü, termometre, hareketsiz hatırlatma, çoklu spor modları, Alipay çevrimdışı ödeme, hava durumu, telefon bulma, bluetooth gibi birçok özellik sunar. 380 mAh pil kapasitesi ile 2-5 gün normal kullanım ve 14 gün bekleme süresi mevcuttur.

Bu akıllı saat, gerçek AMOLED ekranına sahiptir. Yüksek yenileme hızı sayesinde gerçeğe yakın bir çalışma deneyimi sunar. Bulit-in pusula özelliği sayesinde açık hava keşfi yapabilirsiniz. Entegre yüksek performanslı çift çekirdekli işlemci ve yapay zeka ile ağı hızlandırıcısı ile yüksek performans sunar.

Ürün kutusu; kablosuz şarj padı, yedek akıllı saat kordonu (yedek kordon renklerinde farklılık gösterir) ve ScHitec 2023 Watch 8 Pro Max Amoled Ekranlı Android, İos, HarmonyOs uyumlu akıllı saat içerir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla schitec

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android
Kasa Renk:
Rose Gold
Kordon Renk:
Beyaz
Marka:
Renk :
Beyaz


Sık Sorulan Sorular

schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz fiyatı ne kadar ?

schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz fiyatı 1400.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.