Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
179.89 TL
163.86 TL
Kazancınız: 16.03 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

2023 Horizon 4'lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle

Bu şık şamdan seti, evinizin veya ofisinizin herhangi bir köşesi için mükemmel bir dekorasyon parçasıdır. Sette 4 mum bulunmaktadır ve her mumun boyu 25 cm, çapı ise 2 cm'dir.

Özel üretimi sayesinde kokusuzdur, böylece sadece dekoratif amaçlar için kullanabilirsiniz. Kırmızı varak detaylarıyla, bu mum seti özellikle Noel zamanı için uygun bir hale getirilmiştir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Horizon Mum
Özellik:
Kokusuz
Renk :
Metalik Kırmızı

Sık Sorulan Sorular

Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı fiyatı 163.86 TL olarak öne çıkmaktadır.

Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Horizon Mum 2023 Horizon 4'Lü Kırmızı Varaklı Şamdan Mum, Christmas Candlestick Candle Metalik Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.