PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,726.95 TL
1,530.08 TL
Kazancınız: 196.87 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi, 52 Cm ölçüsüne sahiptir. Ürünün rengi mavidir ve kumaşı 10 cm/m2 tela kumaştan yapılmıştır. Akordeon bone olarak da bilinen tela nonwoven boneler, hastaneler, sağlık kuruluşları, gıda üretim yerleri ve diğer hijyen gerektiren yerlerde kullanılan bir üründür. Bu ürün, çalışanların saçlarında herhangi bir telin veya diğer istenmeyen yabancı maddelerin gıdaya veya çalışılan ortama düşmesini engelleyerek hijyen sağlar. Ürün, ultrasonik dikiş tekniği ile üretilerek sağlamlığı artırılmıştır ve çift lastikli yapısı sayesinde kafa sıkışmasını ve saçlarda terlemeyi önler.

Akordeon boneler 100% polipropilen PP dokuma olmayan tela kumaştan üretilir ve otomatik makinelerde el değmeden üretildiği için hijyeniktir. Ürün tek kullanımlık olduğu için tekrar kullanılmaz.

Akordeon bone, mutfakta ve hijyenik ortamlarda saçların kapanması için idealdir. Bu ürün, gıda üretim yerlerinde, hastanelerde, kliniklerde, laboratuvarlarda ve benzeri yerlerde kullanım için uygundur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
PRİVATE

Sık Sorulan Sorular

PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi fiyatı ne kadar ?

PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi fiyatı 1530.08 TL olarak öne çıkmaktadır.

PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, PRİVATE 2000 Adet Cerrahi Mavi Tela Nonwoven Akordeon Bone 52 Cm Çift Lastikli Saç Bonesi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.