Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı

Arsimo Özel%13 İndirim
189.00 TL
150.62 TL
Kazancınız: 38.38 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Evcil hayvanlarınızın sevgisi ve şehveti bir kenara, tüylerinin evin her köşesine yayılmasını bir kenara bırakın! Arsimo Hazneli Tüy Temizleyici, geniş kullanım alanı ve pratik tasarımı ile evcil dostlarınızın tüylerini kolayca temizlemenize yardımcı olur. Özellikler: Tüy toplama haznesi: Evcil hayvan tüylerini ve tozları kolayca toplamak için özel haznesi bulunmaktadır.; 2 yönlü kullanım: İki yönlü tasarımı sayesinde hem ileri hem de geri vuruşlarla etkili temizlik sağlar.; Yıkanabilir hazne: Kullanımdan sonra hazneyi kolayca çıkarabilir ve yıkayabilirsiniz, böylece temizlik her zaman hijyenik olur.; Evcil hayvan tüyü temizliği: Kedi ve köpek tüylerini etkili bir şekilde toplar, evinizde temiz bir ortam sağlar.; Giysiler, halılar, koltuklar, yataklar: Her türlü yüzeyde kullanılabilir ve tüyleri, tozları hızla temizler.; Kolay kullanım: Silindirle kısa ileri-geri vuruşlarla tüyleri ve tozları hızla hazneye yakalar, kullanımı son derece basittir.; Kullanım Alanları: Evcil hayvan tüyü temizliği (kedi, köpek tüyleri); Halı, koltuk, kıyafet tüy temizleme; Araç içerisinde tüy toplama; Paket İçeriği: 1 adet Hazneli Tüy Temizleyici; Ürün Ölçüleri: En: 5 cm; Boy: 19 cm; Yükseklik: 19 cm; Arsimo Hazneli Tüy Temizleyici, evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştırarak, temiz ve düzenli bir yaşam alanı sunar. Şimdi evinizi tüylerden arındırmanın ve pratik temizliğin keyfini çıkarın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı fiyatı ne kadar ?

Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı fiyatı 150.62 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 2 Yönlü Hazneli Toz Tüy Toplayıcı Gırgır | Kedi Köpek Mobilya Kıyafet Elbise Toz Tüy Toplayıcı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.