Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli

Kazancınız 41%
Forzuzu Mağazasına Özel %10 İndirim
189.00 TL
124.14 TL
Kazancınız: 64.86 TL
Stokta
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Yeni yıla hazırlık zamanı geldi! Bu 12 parçalık ahşap çam ağacı süslerini kullanarak evinizi ve ağacınızı süsleyin. Ürün, kimyasal içermeyen ahşap materyalden yapılmış olup, kalınlığı 3 milimetre ve ölçüleri 7x7 cm'dir. Ağaca asmak için ipler pakete dahil edilmiştir.

Yılbaşı ruhunu yansıtan parlak pileksiden yapılmış 2 adet bardak altlığı da hediyeniz olarak pakete eklenmiştir.

Bu güzel ve renkli ahşap süslerle evinize yeni yıla hoş geldin deyin.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Forzuzu

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Cok Renkli


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli fiyatı 124.14 TL olarak öne çıkmaktadır.

Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Forzuzu 2 Adet Bardak Altı Hediyeli! Yeni Yıl 2024 Noel Baba Ahşap 12 Parça Çam Ağacı Süsleri Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.