0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa

1,462.89 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60x80cm Katlanır Masa ; 1 siparişinize 2 adet ahşap kollu sandalye ve 1 adet 60x80 katlanır masa gönderilmektedir. ; Ahşap kollu yapısı, sandalyeye benzersiz bir doğal cazibe katarak çevrenizle uyum sağlar. ; Dayanıklı ahşap malzeme, uzun süreli kullanım için mükemmel bir dayanıklılık sunar. ; Ayrıca, çevresel etkilerle dost olan ahşap malzeme, doğaya karşı duyarlılığınızı da yansıtır. ; Geniş oturma yüzeyi ve ergonomik tasarımı, uzun süre oturmanın keyfini çıkarmanızı sağlar. ; Ahşap Kollu Kamp Sandalyesi, kamp alanlarından pikniklere, plajlardan bahçe partilerine kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. ; Masa Ölçüleri; ; Yükseklik: 43 cm. ; Genişlik: 80 cm. ; Derinlik: 60 cm. ; Sandalye Ölçüleri: ; Yükseklik: 81 cm. ; Genişlik: 57 cm. ; Derinlik: 55 cm. ; Oturma alanı derinliği: 40,5 cm. ; Oturma alanı yüksekliği: 41 cm. ; Oturma alanı genişliği: 46,5 cm. ; Taşıma kapasitesi: 90 kg. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kapasite:
2 Kişilik
Marka:
Materyal :
Metal
Model:
Katlanabilir
Renk :
MAVİ


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa fiyatı 1462.89 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter 2 Adet Ahşap Kollu Katlanır Kamp Sandalyesi Mavi Ve 1 Adet 60X80 Cm Katlanır Masa ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.