0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem

Kazancınız 38%
399.00 TL
249.00 TL
Kazancınız: 150.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

ÜRÜN BİRİM FİYATTIR cazibesi modeli: popper Cazibesi tipi: sert balıkçılık cazibesi Yem ağırlığı: 16gr Cazibesi uzunluğu: 125mm Dalış derinliği: 0-0.2 M Yüzdürme: Topwater Kancalar: adet korozyon önleyici kanca ile donatılmış Gözler: 3D balık gözü Yüzükler: bisiklik Renkler: 6 renk Ürün özellikleri: 1. Yem vücut gelişmiş çevre koruma malzemeleri benimser, sadece yüksek bir darbe dayanımı vardır, ama aynı zamanda çevreye zararlı maddeler üretmez. 2. Yem en iyi dengeye sahip olacak şekilde tasarlanmıştır, böylece yem mümkün olan en yavaş geri alma hızında yüzebilir. 3. Yemler gerçekçi boyama ve canlı 3D gözler var, onlar yem balıkçılık sırasında suda yüzen gerçek balık gibi görünüyor yapmak. 4. Renkli gövde: simülasyon tasarımı, balık için daha çekici. 5. Kancalar: korozyon önleyici, daha güçlü güç, dayanıklı, tatlı su suyu evrensel. 6. En uzak mesafe döküm için, balıkçılık cazibesi dengesini korumak için, içinde metal bilyalar: paslanmaz çelik bilyeler. 7. Daha güçlü bisiklik halkalar: çift daire güçlendirmek çekme direnci arttı. 8. Simülasyon balık derisi (lazer): simülasyon balık cildinin tasarımı, büyük balıkları daha çekici hale getirir. 9. Popüler şirketler tarafından yapılan popüler maliyet tasarrufu yapıştırma aksine. Bearking detaylı, zaman yoğun bir süreç kullanır. 10. Kenar bitirme ve hassas çapak alma işlemi lures pürüzlü çiftli alanı pürüzsüz bir yüzeye azaltır. 11. Yapışmanın bütünlüğünü test etmek için, lures su test edilir, yaklaşık 20 saniye boyunca 70 dereceyi aşan sıcak suya daldırılır

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla hepsiofis

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ağırlık:
15 Gr
Beden :
Tek Ebat
Cinsiyet:
Erkek
Marka:
Renk :
Sarı
Set:
2'li


Sık Sorulan Sorular

hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem fiyatı ne kadar ?

hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem fiyatı 249.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, hepsiofis 16Gr Rapala Limon Sarı 12.5Cm Lüfer Sarıkanat Çinekop Palamut Rapala Suni Yem ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.