SepetinBurada 0104 2X2 V-Cube Flat Küp - Başel Toys

Yaza Merhaba
677.86 TL
654.81 TL
Kazancınız: 23.05 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

V-Cube 2 Flat 2x2 Zeka Küpü, beyin fırtınası yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Küpün yüzeyi altı farklı renk ile etiketlenmiştir. Bulmaca çözüldüğünde küpün her yüzü tek renkten oluşur. Oyundaki amaç, küplerin üzerindeki renkleri karıştırmak ve sonra tek bir satırda tek bir renk oluşturmaktır.

Bu V-Cube 2 Flat 2x2 Zeka Küpü ile zeka ve sabır gerektiren bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Küpün ölçüleri ise 5 x 5 x 5 cm'dir. Hem çocuklar hem de yetişkinler için uygundur. Yaş Grubu : 3+ Yaş

Bu V-Cube 2 Flat 2x2 Zeka Küpü, başta çocuklar olmak üzere her yaştan insanın zihinsel ve mantıksal becerilerini geliştirmeye yardımcı olur. Kendinizi meydan okumaya hazır hissediyorsanız, bu küp tam size göre!

Bu V-Cube 2 Flat 2x2 Zeka Küpü, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve şık bir tasarıma sahiptir. Küpün yüzeyi düz olduğu için kolaylıkla dönüştürülebilir ve hareket ettirilebilir. Kolay taşınabilir özellikleri sayesinde istediğiniz her yerde oyun keyfini yaşayabilirsiniz.

V-Cube 2 Flat 2x2 Zeka Küpü, kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun süreli kullanıma uygun olan bu küp, çocukların ve yetişkinlerin keyifli bir şekilde oyun oynamasını sağlar.

Bu V-Cube 2 Flat 2x2 Zeka Küpü, zeka ve mantık becerilerini geliştirmek için mükemmel bir seçenektir. Oyun sırasında problem çözme yeteneğinizi kullanabilir ve stratejik düşünme becerinizi geliştirebilirsiniz.

V-Cube 2 Flat 2x2 Zeka Küpü, kutu içerisinde bulunan ölçüleri sayesinde kolayca taşınabilir ve saklanabilir. Kutu ölçüleri 13 x 7 x 5,5 cm'dir. Bu sayede küpü istediğiniz her yere götürebilir ve istediğiniz zaman oyun oynayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla SepetinBurada

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Yaş (çocuk oyunları ):
1+ Yaş


Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.