Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap

Kazancınız 20%
Yaza Merhaba
39,300.00 TL
31,636.50 TL
Kazancınız: 7,663.50 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı, Sivas Gözde Mobilya tarafından tasarlanmıştır ve bir adet masa ile dört adet sandalyeden oluşan bir takımdır. Bu masa takımı, 1. sınıf kalınlaştırılmış mdf malzemeden yapılmıştır ve kaplamalı ve cilalı bir yüzeye sahiptir.

Masa tablası açılır büyüyen bir modeldir, bu sayede ihtiyaç duydukça masa yüzeyi genişletilebilir. Masa ayağı retro model ağaçtan yapılmıştır ve takımın doğal ve rustik bir görünümü vardır. Sandalyelerin iskeleti de ağaç malzemeden üretilmiştir ve doğal ağaç renginde tasarlanmıştır.

Bu Zeta Kırlangıç masa sandalye takımının ölçüleri şu şekildedir:

  • Masa:
    • En: 90 cm
    • Boy: 140 cm
    • Yükseklik: 76 cm
  • Masa Açık Ölçü:
    • En: 90 cm
    • Boy: 175 cm
    • Yükseklik: 76 cm

Bu masa sandalye takımının doğal ahşap kaplama malzemesinden kaynaklanan desen ve renk tonu farklılıkları olabilir. Ağacın yaşı, damar yapısı, yetiştiği bölge ve iklime göre değişiklik gösterebilir, bu nedenle bu farklılıkların ürünlerin hatalı olduğu düşünülmemelidir.

Doğal ahşap ürünlerin yüzeyine direkt olarak sıcak ürünler koymamalı ve doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamalısınız. Ayrıca, bu ürünleri alkol, tiner veya kimyasal maddelerle temizlememelisiniz.

Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı paketli olarak teslim edilmektedir. Sandalyeler kurulu durumdadır, sadece masa ayaklarını takmanız yeterlidir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Sivas Gözde Mobilya

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Fonksiyon:
Açılır
Garanti Tipi:
2 Yıl
Materyal :
Ahşap
Renk :
Ahşap


Sık Sorulan Sorular

Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap fiyatı ne kadar ?

Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap fiyatı 31636.50 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sivas Gözde Mobilya Zeta Kırlangıç Ağaç Açılır Yemek Masa Sandalye Takımı Ahşap ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.