Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli

Yaza Merhaba
552.50 TL
355.30 TL
Kazancınız: 197.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945, evinizin veya ofisinizin duvarlarına zarafet katar. Ürün, Harita Sepeti bünyesinde üretildi ve kendi imalatımızdır. Bu ürün, farklı boyutlarda sunulur: 35x50 cm, 50x70 cm, 70x100 cm veya 55x95 cm, 70x125 cm, 85x150 cm tek paneldir; 95x165 cm, 125x210 cm, 150x255 cm üç paneldir. Bu nedenle, ürün görsellerdeki ölçü tablosundan ölçüleri ve panel sayılarını belirledikten sonra sipariş vermenizi öneririz.

Bu tablo, kalın ahşap şase fırınlanarak yapıldı ve zamanla ısı değişimlerine maruz kalarak esneme yapmaz. Kullanılan boyalar kesinlikle sağlığa zararlı madde içermez ve tamamen kokusuzdur. Tablo, yüksek çözünürlüklü görsellerle hazırlanan kanvas tuval kumaş üzerine basılmıştır.

Ürün, nemli veya kuru bir bez ile silinebilir. Baskı uygulamasında su bazlı ekolojik mürekkepler kullanıldığı için tabloya direkt su değmemesi tavsiye edilir. Ürün, arkasındaki askı aparatı ile birlikte asılmaya hazır halde gönderilir, çerçeveye ihtiyaç duymaksızın asılabilir. Kargoda yaşanacak hasarlar için Harita Sepeti olarak geliştirdiğimiz güçlendirilmiş karton kutular ile tablonun size hiçbir zarar görmeden ulaşmasını sağlıyoruz. Paketlememize ve ürünümüze o kadar güveniyoruz ki, üründe resmi bir garanti süresi olmamasına rağmen mutlu olmamanız durumunda sorgusuz-sualsiz ürünümüzü geri alıyoruz.

Bu zarif kadın portresi, evinizin veya iş yerinizin havasını tamamlayacak. Şimdi sipariş verin ve dekorasyonunuzu tamamlayın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Aselevim
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Kanvas
Ölçü:
35 x 50
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli fiyatı 355.30 TL olarak öne çıkmaktadır.

Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Aselevim Zarif Kadın Portresi Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-5945 Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.