0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner

Kazancınız 3%
117.06 TL
114.00 TL
Kazancınız: 3.06 TL
Tükendi
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner, Özel Günlerinizde, Davetlerinizde ve İftar Yemeklerinde kullanabileceğiniz şık bir süslemedir. Simli Eva materyalinden üretilmiştir.

Banner yazınızın harf yüksekliği 9,7 cm olup paket içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Yanında gönderilen ip yardımı ile banner yazınızı oluşturabilirsiniz.

İftar Sofraları ve diğer özel günleriniz için kullanabileceğiniz bu ürünle organizasyonlarınızı renklendirebilirsiniz.

Sim dökülmesi yaşanabileceğinden ürünler tek tek kesilerek gönderilmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Artikel

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner fiyatı ne kadar ?

Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner fiyatı 114.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Artikel Yeşil Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.