sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
343.98 TL
315.09 TL
Kazancınız: 28.89 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma, evinizin veya ofisinizin her yerine sıcak ve romantik bir atmosfer katacak. 30 adet LED ampulü ve üç metre uzunluğu ile bu harika ışık kaynağı, herhangi bir yere kolayca asılabilir ve pillerle çalıştığı için kablolarla uğraşmanıza gerek yok. Bu peri ışıkları, harika bir dekoratif eleman olarak, evinizin odalarını, yatak odalarını, salonlarını, bahçeleri veya terasları aydınlatmak için mükemmeldir.

  • 3 metre uzunluğunda
  • 30 adet LED ampulü
  • Pillerle çalışır
  • Yapraklı tasarımıyla dekoratif bir görünüme sahiptir.

Bu harika ışık kaynağı, düğünler, partiler, etkinlikler veya herhangi bir özel gün için mükemmel bir seçimdir. Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma, pratik ve taşınabilir tasarımı ile her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir aydınlatma kaynağıdır. Kapalı veya açık hava etkinlikleri için mükemmeldir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli fiyatı 315.09 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim Mlvx Yapraklı Dekorlu 3 Metre Peri Led Pilli Işık Aydınlatma Mlv Blsm Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.