Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom

Yaza Merhaba
800.00 TL
701.91 TL
Kazancınız: 98.09 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

5.3 çip, istikrarlı performans ve kalite, düşük güç tüketimi, uzun pil ömrü. 2. Yüksek Su Geçirmezlik Performansı - Yüksek standartlı IPX6 yapısı su geçirmezdir, suya daldırma normal kullanımı etkilemez. 3. Büyük Kapasiteli Pil - 1000mAh pil, Tip-C hızlı şarj yalnızca 2 saatte tamamen şarj edilebilir. 4. Ortam ışığı ile - ev sahibi 16 Çeşit Işık Modunu serbestçe değiştirebilir. 5. Akıllı sesli asistan - sesli asistanı etkinleştirmek için ses kısma düğmesine iki kez dokunun telefonunuzu çıkarmadan kişisel asistanınızla gerçek zamanlı olarak kolayca konuşabilirsiniz. 6. Otomatik cevap - Otomatik cevap ve manuel cevap isteğe bağlıdır. Aramaları yanıtlamak için telefonunuzu çıkarmanıza gerek yoktur. Numarayı kaydettikten sonra aramayı manuel olarak da yanıtlayabilir ve ardından aramayı otomatik olarak yanıtlayabilirsiniz. Gelen çağrıları reddetmek için telefonun yazılım tuşunu 3 saniye basılı tutun. 7. İki cep telefonunu eşleştirebilir ve aynı anda iki BT cihazını bağlayabilir. Birden fazla cep telefonuna sahip kullanıcılar için cep telefonu bağlantılarını değiştirme zahmetinden kaçınılabilir. Şartname: BT sürümü: 5.3 İletim mesafesi: 10m Çalışma saatleri: 25 saat Bekleme süresi: 480 saat Şarj edilebilir pil: 3,7V/1000mAh polimer pil Hızlı şarj süresi: 1-2 saat Su geçirmezlik seviyesi: IPX6 Uygulanabilir sahne: motosiklet kaskı için uygundur

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2 Yıl
Marka:
Vothoon

Sık Sorulan Sorular

Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom fiyatı ne kadar ?

Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom fiyatı 701.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Vothoon Y20 Motor Kurye Kask Kulaklık Rgb Modlu Bluetooth Motosiklet Kulaklık 5.3 Bluetooth Interkom ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.