0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası

Kazancınız 12%
233.16 TL
205.04 TL
Kazancınız: 28.12 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

HALMOGULR Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası Çok Amaçlı Tasarım: Bu fırça, çeşitli ayakkabı ve bot tiplerini temizlemek için çok amaçlı olarak kullanılabilir. Sneakerlar, spor ayakkabılar, botlar ve daha birçok ayakkabı modeli için uygundur. Deterjan Haznesi: Ürünün benzersiz özelliklerinden biri, içerisinde yer alan entegre deterjan haznesidir. Bu hazne sayesinde temizlik için suya veya deterjana ayrı bir kap kullanmanıza gerek kalmaz. Deterjanı hazneye doldurarak ayakkabılarınızı kolayca temizleyebilirsiniz. Pratik Kullanım: Ayakkabı temizliği artık zahmetli bir iş olmaktan çıkıyor. Bu fırçayı kullanmak oldukça kolaydır. Sadece fırçayı deterjan haznesine batırın, fırçayı ayakkabılarınıza uygulayarak köpüğü yayın ve ardından temizlemek için durulayın. Basit ve pratik! Etkili Temizleme: Fırça kılları, ayakkabı yüzeyine derinlemesine nüfuz ederek kiri ve lekeleri etkili bir şekilde çıkarır. Hem kumaş hem de deri ayakkabılar için uygundur ve ayakkabılarınızı temiz ve taze tutmanıza yardımcı olur. Dayanıklı ve Kaliteli: HALMOGULR Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Uzun ömürlü kullanım sağlar ve yüksek kalitesi sayesinde uzun süre boyunca etkili temizlik sunar. Paket İçeriği: 1 Adet HALMOGULR Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası Ürün Boyutları: 6Cmx 4.5Cm x17Cm

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Alcania

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası fiyatı ne kadar ?

Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası fiyatı 205.04 TL olarak öne çıkmaktadır.

Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Alcania Halmogulr Çok Amaçlı Deterjan Hazneli Pratik Ayakkabı, Bot Temizleme Yıkama Fırçası ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.