DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li

Yaza Merhaba
129.99 TL
82.43 TL
Kazancınız: 47.56 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Fritözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'li, pişirme işleminizi daha pratik ve kolay hale getirir. Bu önceden kesilmiş dairesel derin astar, yiyecek artıklarının yapışmasını önleyerek, yağa dayanıklı ve her iki tarafı da yapışmaz özelliği ile temizlemesi kolaydır.

Pişirildikten sonra temizlik yapmaktan nefret ediyorsanız, bu pişirme kağıtları mutfağınızda olmazsa olmazlar arasında yer alacaktır. Pratik kullanışlı ve hızlıdır. Yiyecekler daha lezzetli olur ve yanmaz.

Max 220°C 'ye 30 dakika kadar pişirme yapabilirsiniz. Hava fritözü, mikrodalga fırın, kızartma fırını ve tava gibi farklı pişirme araçlarında kullanılabilir. Ev yemeği, kamp, yaz partisi, yemek servisi vb. gibi birçok farklı durumda kullanılabilir.

  • 50 adet 16 cm * 4,5 cm daire veya kare Hava Fritözü için mükemmeldir.
  • Şeffaf plastik kutu paketi sayesinde kolayca çıkarılabilir ve kutudaki kağıt miktarı görülebilir.
  • Fritöz Pişirme Kağıdı, Air Fryer Liners karaca, tefal ve kumtel marka hava fritözleri ile uyumludur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
DOBU

Sık Sorulan Sorular

DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li fiyatı ne kadar ?

DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li fiyatı 82.43 TL olarak öne çıkmaktadır.

DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, DOBU Xiaomi Uyumlu Hava Fritözü Airfryer Firitözü Philips Yağsız Fritöz Pişirme Kağıdı Kalıbı 50'Li ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.