0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Çift Kişilik Uyku Seti

Çift Kişilik Uyku Seti Ürünleri ve Modelleri aZall.com'da!

Uyku, insan sağlığı üzerinde sayısız olumlu etkiye sahip önemli bir süreçtir. Ancak kaliteli bir uyku deneyimi yaşayabilmek için konforlu uyku ürünlerine ihtiyaç vardır. Bu noktada devreye giren çift kişilik uyku setleri, birbirleriyle uyumlu yorgan, çarşaf, nevresim, yastık kılıfı gibi tekstil ürünlerini tek pakette müşterilerle buluşturuyor.

Çift Kişilik Uyku Setinin Faydaları

  • Konforlu Uyku Tecrübesi: Uygun kumaş çeşitleri ve kaliteli işçilik, çift kişilik uyku setlerinde konforlu uyku tecrübeleri yaşatır.
  • Estetik Görüntü: Yatak odanızın dekor ve renk uyumuna katkı sağlayacak çok sayıda renk, desen ve model seçeneği mevcuttur.
  • Zaman Tasarrufu: Uyku seti ürünleri ayrı ayrı temin etmek hem zahmetli hem de zaman kaybına neden olacaktır. Bu nedenle çift kişilik uyku setleri ile tek alımda ihtiyacınız olan her şeye sahip olabilirsiniz.
  • Ekonomik Alışveriş: Tek tek satın aldığınız tekstil ürünlerine oranla çift kişilik uyku setlerini daha uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Çift Kişilik Uyku Seti Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kumaş Türü: Pamuk, saten, kadife, ipek gibi kumaşlardan üretilen uyku setlerinin her birinin avantajları ve dezavantajları mevcuttur. Önceliklerinize, bütçenize ve mevsim koşullarına uygun kumaş türüne karar vermek son derece önemlidir.
  • Kullanım Amacı: Yünlü uyku setleri kış ayları için daha uygun iken keten uyku setleri yaz aylarında serinlik sağlayarak konforlu bir uyku tecrübesi yaşatır. Kullanım amacını doğrultusunda seçimlerinizi yapmak uzun süreli kullanım sağlar.
  • Ölçüler: Çift kişilik uyku seti satın almadan önce yatağınızın doğru ölçülerini almalısınız. Aksi halde satın alacağınız uyku seti, yatağınız için uygun olmayabilir.
  • Bütçe: Pek çok avantajı bulunan uyku setlerinin kalitesi arttıkça fiyatları da doğru orantılı olarak artacaktır. Bu nedenle önce bütçe belirleyerek, bütçenize en uygun uyku setini bulabilirsiniz.

En İyi Çift Kişilik Uyku Setleri

  • Pamuklu Uyku Setleri: Uygun fiyatları, cilt dostu yapıları ve nefes alabilirlikleri sayesinde en çok tercih edilen uyku seti modelleridir. Pamuk çift kişilik uyku setlerine aZall.com üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Saten Uyku Setleri: Lüks ve estetik görünümleriyle yatak odanızın havasını değiştiren saten uyku setleri, cilt sağlığına faydalarıyla da ön plana çıkmaktadır.
  • Kadife Uyku Setleri: Soğuk kış günlerini sıcacık geçireceğiniz kadife uyku setleri, dayanıklı yapıları ve zengin görünümleriyle beğeni topluyor.
  • Peluş Uyku Setleri: Konforlu dokuları ve şıklıkları sayesinde son zamanlarda sıklıkla tercih edilen peluş uyku setleri, her mevsim kullanım imkanı sunar.
  • 3 Boyutlu Uyku Setleri: 3 boyutlu motiflerle süslenmiş uyku setleri, yatak odanıza farklı ve modern bir hava kazandırıyor.

Çift Kişilik Uyku Setini Yıkama ve Bakım İpuçları

  • Her Kullanımdan Sonra Havalandırın: Gün içerisinde biriken ölü hücreler, toz ve bakterilerin uyku setinizden arınması için her kullanımdan sonra havalandırmanız yararlı olacaktır.
  • Etikete Uygun Talimatlara Göre Yıkayın: Her kumaşın yapısına uygun kullanım talimatları etiketlerde yer almaktadır. Etiketin talimatlarına uyarak uzun süre boyunca uyku setinizi ilk günkü canlılığında kullanabilirsiniz.
  • Yumuşatıcı Kullanımı: Yumuşatıcılar genellikle kumaş yapısını bozan kimyasallar içerir. Uyku setinizin ilk günki kalitesini ve yumuşaklığını korumak için yumuşatıcı kullanımından kaçınmanızı öneririz.
  • Kuruma İşlemi: Uyku setlerinizi mümkünse kurutma makinesinde değil asarak ya da sererek kurutmanızı tavsiye ederiz. Yüksek ısı, kumaşın deforme olmasına veya çekmesine neden olabilir.
  • Ütü İşlemi: Uyku setlerin için ütü yapılması gerekiyor bu nedenle setin her bir parçasını kendi kumaş türüne uygun sıcaklık derecesinde ütülemelisiniz. Aksi halde kumaş zarar görebilir veya yanma izleri oluşabilir.

Çift Kişilik Uyku Setlerinde Kumaş Türleri

  • Pamuk: Nefes alabilen yapısı, nemi emen özelliği ve cilt dostu olmasıyla en sağlıklı kumaş türleridir.
  • Saten: Zarif ve parlak bir yapıya sahip olan saten, lüks bir estetik görünüm sunmaktadır.
  • Kadife: Dayanıklı, sıcak tutan ve yumuşak bir kumaş türüdür. Kadife uyku setleri özellikle kış ayları için tercih edilmektedir.
  • Peluş: Dokunulduğunda kadifemsi bir yumuşaklık hissi veren pelüş kumaş; ev tekstil ürünlerinden giyim ürünlerine kadar pek çok alanda kullanılmaktadır.
  • İpek: Lüks kumaşlar arasında oldukça popüler olan ipek; nefes alabilen yapısı, ısı düzenleyici özelliği ve hipoalerjenik yapısıyla öne çıkmaktadır.

Çift Kişilik Uyku Setinde Renk ve Desen Seçenekleri

Çift kişilik uyku setlerinde, yatak odanızın tarzını yansıtacak pek çok renk ve desen seçeneği yer almaktadır.

Klasik beyaz uyku setlerinden iddialı siyah desenlere; modern çizgili modellerden geometrik desenlere kadar geniş bir yelpaze mevcuttur. Yatak odanızın renk uyumuna, kişisel zevkinize ve mevsim koşullarına göre ideal renkli ve desenli uyku setine aZall.com katalogundan kolayca ulaşabilirsiniz.

Çift Kişilik Uyku Seti Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Ölçüler: Çift kişilik uyku seti seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan bir tanesi ölçülerdir. Alacağınız çift kişilik uyku setinin yatağınızın boyutlarına uygun olması son derece önemlidir. Aksi halde ürün yatağınızla uymayabilir ve bu uyumsuz kullanımı zorlaştıracaktır.
  • Malzeme Kalitesi: Çift kişilik uyku setlerinde kumaş materyali bir diğer dikkat edilmesi gereken husustur. Çünkü bazı kumaşların kullanım sonrasında yapısı bozulabilir. Bu sebeple kaliteli ve yumuşak dokulu kumaşlardan üretilen ürünleri tercih etmenizi öneririz.
  • Mevsimsel Kullanım: Tercih edeceğiniz çift kişilik uyku seti aynı zamanda kullandığınız mevsime de uygun olmalıdır. Kış aylarında sizi sıcak tutacak ve üşüten çift kişilik uyku setlerini; yaz aylarında ise ince örtülü ve terletmeyen çift kişilik uyku setlerini seçenekler arasına koymanızı tavsiye ederiz.

Çift Kişilik Uyku Seti Fiyatları

Satın alınacak olan Çift Kişilik Uyku Seti ürününe dair fiyatı etkileyen pek çok özellik yer almaktadır. Satın alınacak çift kişilik uyku setindeki parça özellikleri fiyatlar açısından farklılık göstermekle birlikte genel olarak etki faktörlerini 3 madde halinde sıralayabiliriz;

  • Parça Sayısı: Çift kişilik uyku setlerinde yer alan parça sayısı ürünün fiyatını doğrudan etkilemektedir. Genelde 3-7 parça arası çeşitlilik göstermekle birlikte parça arttıkça fiyatı da ona bağlı oranda artmaktadır.
  • Marka: Çift kişilik uyku setlerinde fiyat üzerinde etki eden diğer bir özellik ise markadır. Her marka ürünlerine farklı kalitede hizmet sunduğu için fiyatı da ona bağlı olarak oynamaktadır. Yüksek kaliteli ürün üreten markaların çift kişilik uyku seti diğerlerine göre daha yüksek fiyattan satışa sunulmaktadır.
  • Kumaş Kalitesi: Çift kişilik uyku setlerinde fiyat üzerinde etki eden en önemli hususlardan biri kumaş kalitesidir. İthal kumaşlardan yapılan ya da özel materyaller kullanılarak yapılan "Çift Kişilik Uyku Seti" fiyatları standart kalite standartlarındaki çift kişilik uyku setinden daha maliyetli olmaktadır.

 Çift Kişilik Uyku Seti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Çift Kişilik Uyku Setinde Hangi Ürünler Bulunmaktadır?
Çift kişilik uyku setinin parçaları seçilen ürüne göre değişiklik göstermekle birlikte genellikle çarşaf, yorgan, yastık kılıfı, nevresim gibi ürünler bulunmaktadır.
En Çok Tutulan Çift Kişilik Uyku Setlerinin Kumaş Türlerine Göre Özellikleri Nelerdir?
Cotton çift kişilik uyku setleri nefes alabilen yapısı, nem itici özelliği sayesinde sağlıklı ve konforlu kullanım alanı oluşturur.
Saten çift kişilik uyku setleri parlak duruşları sayesinde şık bir görüntü katar. Hassas yapısından dolayı el temizleme ya da hassas programlarda makinede temizlik önerilir.
Flanel çift kişilik uyku setleri, kış sezonunda kullanılan, tüylü yapısıyla sizlere ekstra sıcaklık sağlar.
Keten çift kişilik uyku setleri yaz sezonunda kullanılan nefes alabilen yapısı sayesinde terlemenizi önleyerek serin uyku imkanı sunar.


Daha fazla göster
Marka
    Tümünü göster (8)
Renk
    Tümünü göster (32)
Mağaza
    Tümünü göster (6)
Fiyat

 – 

  • 267.08
  • 3699