YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı

Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
772.95 TL
536.61 TL
Kazancınız: 236.34 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Turuncu renk 3d led ışıklı kum saati gece lambası dekor süs kum sanatı ev ofis dekorasyonu 1 adet paket içeriği: 1 adet Turuncu renk sıradan bir tablonun size vermeyeceği hissi, 7 inç 3d hareketli kum tablosuyla yaşayın! bu harika sanat eseri, içindeki kumun hareketiyle size dinamik ve canlı bir görüntü sunar. ister evinizin salonunda, ister ofisinizde veya işletmenizde kullanın, bu kum tablosu sizi ve misafirlerinizi etkileyici bir görsel şölenle karşılayacak. ilginç hediyelik eşyalar arasında yer alan bu hareketli kum tablosu, gerçek bir sanat eseri gibi tasarlanmıştır. çeşitli renklerdeki kumların hareketi, sıvı içindeki yüzeylerin kusursuz bir şekilde tasarlanmış olmasıyla daha da çarpıcı hale gelir. üç boyutlu görüntüsü, izleyenleri içine çeker ve sanatın gücünü yaşamalarını sağlar. bu tablonun tasarımında kullanılan malzemeler de kaliteli ve dayanıklıdır. içindeki kumun hareketi, hava ile kontrol edilir ve bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz. ayrıca, şık ve modern tasarımı sayesinde, her türlü dekorasyona uyum sağlar. bu 3d hareketli kum tablosu, evinize, ofisinize veya işletmenize harika bir atmosfer katacak. siz de bu eşsiz sanat eserine sahip olmak isterseniz, hemen siparişinizi verin ve dinamik ve canlı bir ortamın keyfini çıkarın! paket içeriği: 1 adet Turuncu renk Turuncu renk 3d led ışıklı kum saati gece lambası dekor süs kum sanatı ev ofis dekorasyonu 1 adet

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla YILDIZ ELİT

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı fiyatı ne kadar ?

YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı fiyatı 536.61 TL olarak öne çıkmaktadır.

YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, YILDIZ ELİT Turuncu 7 İnç Kum Sanatı Led Işıklı Kum Saati Ev Ofis Dekorasyonu Hediye 3D Gece Lambası Kum Sanatı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.