HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli

Yaza Merhaba
1,946.75 TL
1,251.91 TL
Kazancınız: 694.84 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Dikkat: Karışıklık olmaması adına, ürün görsellerdeki ölçü tablosundan ölçüleri ve panel sayılarını belirledikten sonra sipariş vermenizi öneririz.

Bu harika Türkiye haritası kanvas tabloda, il ve ilçelerin ayrıntılı bir şekilde işlendiğini göreceksiniz. Ürünümüz, Harita Sepeti bünyesinde üretildiği için kendi imalatımızdır. Seçeneklerimiz arasında 35x50 cm, 50x70 cm, 70x100 cm ya da 55x95 cm, 70x125 cm, 85x150 cm tek panel ölçüleri veya 95x165 cm, 125x210 cm, 150x255 cm üç panel ölçüleri yer almaktadır. Ürünün renklerinin bilgisayarınızdaki renkler ile aynı canlılıkta olmasına özen gösterdik.

Üründe kullanılan kalın ahşap şase fırınlanmış olduğu için zamanla ısı değişimlerine maruz kalsa bile esneme yapmaz. Kullandığımız boyalar tamamen kokusuzdur ve sağlığa zararlı madde içermez. Kanvas tuval kumaş üzerine yüksek çözünürlüklü görsel kullanılarak hazırlanır.

Baskı uygulamasında su bazlı ekolojik mürekkepler kullandığımız için tabloya doğrudan su değmemesi faydalı olacaktır. Ürün arkasındaki askı aparatı ile birlikte asılmaya hazır halde gönderilir ve çerçeveye ihtiyaç duymaksızın asılabilir.

Kargoda yaşanacak hasarların en aza indirgenmesi adına Harita Sepeti olarak güçlendirilmiş karton kutular kullanıyoruz. Paketlememize ve ürünümüze o kadar güveniyoruz ki, üründe resmi bir garanti süresi olmamasına rağmen mutlu olmamanız durumunda sorgusuz-sualsiz ürünümüzü geri alıyoruz.

Kanvas tablolarımız birinci kalite doğal %100 pamuklu kanvas üzerine sertifikalı çevre dostu mürekkeple basılmıştır. Görseldeki ölçüler temsilidir, lütfen sipariş verirken duvar ölçülerinizi göz önünde bulundurarak siparişinizi veriniz. Farklı tasarımlardaki diğer ürünlerimize göz atabilirsiniz. Harita Sepeti'ni tercih ettiğiniz için teşekkürler!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla HeyNoid

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Kanvas
Ölçü:
150 x 85
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Cok Renkli


Sık Sorulan Sorular

HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli fiyatı 1251.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, HeyNoid Türkiye Haritası Kanvas Tablo İl Ve İlçeli Ayrıntılı Eğitici Komşulu Tablo 3015 Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.