caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe

Kazancınız 44%
Yaza Merhaba
249.00 TL
146.47 TL
Kazancınız: 102.53 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Bu tüm markalar ile uyumlu pembe tablet kılıfı, %100 yerli üretim olan suni kaliteli deriden üretilmiştir. Sağlığınıza zarar vermez ve cihazınızı güvenilir bir şekilde korur. Stand özelliği sayesinde tabletinizi elinizde taşımak zorunda kalmadan film veya videolarınızı izleyebilirsiniz. 360 derece dönebilen stand özelliği sayesinde tabletinizi yatay veya dikey konumda kullanabilirsiniz. Bu standlı tablet kılıfı 9 inç boyutundadır ve [attribute name="Uyumlu Markalar"]tüm markalarla uyumludur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla caddeoutlet

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Marka:
Renk :
Pembe


Sık Sorulan Sorular

caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe fiyatı ne kadar ?

caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe fiyatı 146.47 TL olarak öne çıkmaktadır.

caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, caddeoutlet Tüm Markalar Ile Uyumlu 9 Inç 360 Derece Dönebilen Standlı Üniversal Tablet Kılıfı Pembe ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.