valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
337.59 TL
309.23 TL
Kazancınız: 28.36 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Materyal : Plastik + Paslanmaz çelik Adet : 2 Ana ünite + 10 Yedek Uç ölçüler : 19Cm X 2.8Cm öne çikan özellik : Sivri Uç - 2 Taraflı özeliğiyle Eski Silikon, Mastik, Cam Tutkalı Vb Sökün. Diğer Uçla Köşebenetin Açısına Göre 5 Yedek Uçtan Uygun Olanı Alete Takarar Uygulama Işleminden Sonra Sıyırırın Ve Kullanıma Hazır Hale Getirin 3 In 1 : Yüzeyi Nemlendirmeye Gerek Yok, Maskeleme Bandına Gerek Yok ! Eski Silikonu Sökmenize, Boşluğu Onarmanıza Ve Kalan Yapıştırıcıyı Temizlemenize Yardımcı Olabilir. Bu çok Işlevli Aleti Kiti, 5 Yedek Silikon Uç Ile Birlikte Gelir. Yüzeyin Kalitesini Ve Estetik Algısını Artıracaktır. Geliştirilmiş Silikon Sökücü, Boşluğu Onarmak Ve Kalan Yapıştırıcıyı Temizlemek Için Harika Bir Iş çıkarır. Doğru Uygulamayı Sağlar Ve Eski, Kuru Silikonun Yüzeyden çıkarılmasını Kolaylaştırır. Boşlukları Onarmanıza, Kalan Yapıştırıcıyı Kolayca çıkarmanıza Ve Yüzeyi Pürüzsüz Hale Getirmenize Yardımcı Olabilir. İki Modlu Siyiricilar: Paslanmaz çelik Kalafat Kazıyıcı Inatçı Eski Yapıştırıcıyı çıkarır, Jel Kalitesini Ve Yüzey Hissini Iyileştirir, Sızdırmazlık Maddesi Kazıyıcı Ise Yüzeydeki Tümsekleri Ve Oyukları Giderir Değiştirilebilir Silikon Pedler: Farklı Boyut Ve Yarıçapa Sahip 5 Adet Değiştirilebilir Silikon Kafa Ile Birlikte Gelir. Harç Aleti Kaymaz Bir Tasarıma Sahiptir. Silikon Sökücü Aracı Mutfak, Duş, Küvet, Fayans, Kapı, Pencere, Lavabo, Derz Dolgu Bitirme Ve Daha Fazlasında Kullabilir. 3R, 6R, 10R, 13R Ve 17R Dahil Olmak üzere Farklı Yarıçaplı Kapaklara Sahip 5 Değiştirilebilir Ped Ile Birlikte Gelen Kaymaz Sap Ile Tasarlanmıştır Kullanimi Kolay : Islak Bir Bezle Temizlenmesi Ve Yeniden Kullması çok Kolaydır. Kalafat Bitirme Aleti Mastik Israfını Azaltır, Maskeleme Bandına Gerek Yoktur. Silikon Kalafat Aracı Kiti Uygun Ve Kullanımı Hızlıdır, Paradan Ve Zamandan Tasarruf Sağlar. Mükemmel Satiş Sonrasi Hizmet : Bu ürüne Daha Avantajlı Sahip Olabilmeniz Için Mağazamızı Ziyaret Ederek, Kampanyaları Inceleyebilirsiniz. Transformacion / Kaktüskedi Olarak Müşterilerimize En Iyi Hizmeti Sunmayı Amaçlıyor, Güvenle Satın Alabilmeniz Için, Ambalaj Kalitemize Güveniyor, Her ürün Sorunsuz Teslimat Için özenle Paketliyor Ve Resimde Belirtilen Renk, Ebat, özelikte ürün Göndermeyi Taahhüt Ediyoruz. Hasarlı ürün Aldıysanız Veya Diğer ürün Ve Paket Teslimat Sorunları Olduğunda Bizimle Iletişime Geçmekten çekinmeyin. Detayli Bilgi İçin Ek Resimleri İnceleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Çeşit:
Süpürge
Marka:
valetoptan
Ürün Tipi:
Promosyon Paketi

Sık Sorulan Sorular

valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi fiyatı ne kadar ?

valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi fiyatı 309.23 TL olarak öne çıkmaktadır.

valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, valetoptan Transformacion Silikon Mastik Tutkal Sökme Ve Uygulama 2 Li Set 719969 Promosyon Paketi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.