kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
193.33 TL
177.09 TL
Kazancınız: 16.24 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri : Renk : Resimdeki GRİ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. Materyal : Galvanize metal Ölçüler : 17 x 8,5 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. UZUN SÜRE KANITLANMIŞ TUZAK TASARIMI - Güçlü yaylı ağır hizmet tipi geçmeli fare kapanı. Bu uzun süredir kanıtlanmış yapı, fare kontrolü için oldukça etkili bir çözümdür. Bu tuzak, özellikle fareler ve sincaplar gibi diğer büyük hayvanlar için tasarlanmıştır. DAYANIKLI VE YENİDEN KULLANILABİLİR - Dayanıklı ve uzun ömürlü tamamen galvanizli metalden yapılmıştır. Uzun süre tekrar kullanılabilir HIZLI VE İNSANİ ÖLDÜRME - Tuzak, fareleri hızlıca yakalar ve öldürür. Bir fare pedalı tetiklediğinde, tuzak anında kapanıyor ve sıçanı öldürüyor. Evde, barakalarda, müştemilatlarda, garajlarda ve ahırlarda ve ayrıca açık havada bahçede veya çiftliklerde veya ticari tesislerde kullanın Fareler için yeniden kullanılabilir tuzağın ayarlanması kolaydır, sadece başparmağınızın basıncını kullanın; saç genişliği duyarlılığı, bir fare tuzağa adım atar atmaz kemirgeni tetikleyecek, yakalayacak ve öldüreceği anlamına gelir. Geleneksel fare kapanı dayanıklıdır, yeniden kullanılabilir ve kurulumu kolaydır; fıstık ezmesi, çikolata sosu veya reçel veya Büyük Peynirli Sıçan ve Fare Çekici gibi yapışkan ve tatlı bir şey kullanarak tuzağı tuzağa düşürün MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla kolsepetim

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 fiyatı ne kadar ?

kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 fiyatı 177.09 TL olarak öne çıkmaktadır.

kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kolsepetim Transformacion Metal Fare Kapanı Frau İngiliz Model 716745 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.