kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
505.98 TL
458.42 TL
Kazancınız: 47.56 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri : Materyal : ABS Plastik Adet / Renk / Tasarım : 2 li set - 1 adet 4 fonksiyonlu tabanca , 1 adet 2 model püskürtebilen Basınçlı Hortum Başlığı 4 Sulama Püskürtme Modeli : İster sert bir yüzeyi temizlemek için yüksek basınçlı jete, ister aracınızı yıkama , bahçeyi sulamak veya köpeği yıkamak için yumuşak bir duşa ihtiyacınız olsun, 4 model sizi karşılar. Püskürtücü kafası 360° ayarlanabilir ve farklı sulama modelleri için kolayca değiştirilebilir. Hortum Başlığı Sızdırmaz: Hortumunuza mükemmel bağlantı için hassas bir dişli bağlantı ve kauçuk conta, aşırı su geçirmez bir sızdırmazlık sağlayarak nozulu sızdırmaz hale getirir. Efor Tasarruflu Düğme Tasarımı: Püskürtme tabancamızın üst arka kısmındaki döner düğme, tetiğe basma gücünü azaltmak için saat yönünün tersine veya artırmak için saat yönünde döndürülebilir. Düğmeyi kolayca çevirin ve sulamayı kolaylaştırmak için en rahat kavrama gücünü bulun. Yaşlılar ve çocuklar bile zahmetsizce çalıştırabilir. Not: Bu düğme su hacmi ayarı için değildir. İşgücü Tasarrufu Sağlayan Tasarım Sızdırmaz : Bahçe başlığımız, herhangi bir basınç uygulamanıza gerek kalmadan suyun açık kalmasını sağlayan sapın alt kısmındaki kilit çubuğuna sahiptir. Klipsi kullanın, böylece sürekli elinizi tutmak zorunda kalmazsınız. MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla kolsepetim

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 fiyatı ne kadar ?

kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 fiyatı 458.42 TL olarak öne çıkmaktadır.

kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kolsepetim Transformacion Basınçlı Araç Yıkama Tabancası Seti 4 Fonksiyon 429057 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.