Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
257.04 TL
235.45 TL
Kazancınız: 21.59 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk Bisiklet sürerken, kayak yaparken veya diğer açık hava sporlarındayken yüzünüzü, kulakınızı ve omuzlarınızı güneş, rüzgar, soğuk ve kardan korur. Sürme sırasında kullanım için idealdir. kayak ve diğer açık hava sporları. Ayrıca savaş oyunlarının, paintball ve avın temel ekipmanları olarak mükemmel seçim. Tüm yıl boyunca kullanılmak üzere çok yönlü. Yaz aylarında, ter emilimi ve güneşten korunma, kışın rüzgar ve soğuktan korunmaya yardımcı olur. Gerçekten pratik balaklava, sade ve taze bir renkle tasarlanmış, aynı zamanda moda ve işlevsellik için mükemmel bir aksesuardır. Özellikleri: Malzeme: Konforlu likra elastikiyet Paketleme içerir: 1 Adet Maske Sıcak ipuçları: Polyester 1. Lütfen ilk kullanımda yıkama. 2. Yıkamayı yavaşlatın; Makinede yıkamayın, durulamayın, sıkmayın

Daha Fazla Epilons

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk fiyatı ne kadar ?

Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk fiyatı 235.45 TL olarak öne çıkmaktadır.

Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Epilons Termal Kar Maskesi - Motosiklet Maskesi - Rüzgar Kesici Boyunluk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.